Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizie CIUDATĂ luată de Anamaria Prodan legată de mama ei: „NU se vând şi nici NU se dau. Sunt NEPREȚUITE”
Decizie CIUDATĂ luată de Anamaria Prodan legată de mama ei: „NU se vând şi nici NU se dau. Sunt NEPREȚUITE”

Decizie CIUDATĂ luată de Anamaria Prodan legată de mama ei: „NU se vând şi nici NU se dau. Sunt NEPREȚUITE”

Familia Ionelei Prodan se pregătește pentru parastasul de 40 de zile al vedetei. Fiicele interpretei, Anamaria și Anca sunt hotărâte să împartă pachete cu mâncare la săraci şi vor îmbrăca din cap până-n picioare o femeie.

Fanii se întreabă ce se va întâmpla cu cele 78 de de costume ale solistei, dar Anamaria e hotărâtă. „Nu se vând! Sunt unice şi le va purta familia noastră”.

În 30 de ani de carieră, Ionela Prodan a fost mereu foarte atentă la ținuta pe care a afișat-o atunci când se afla în public. Ii înflorate, cojoace în tonuri vii, catrinţe cusute de cele mai talentate oltence şi cârpe de borangic cu care se îmbrobodea. Pe unele le-a cumpărat, pe altele le-a primit, iar câteva i-au fost cusute chiar de mama sa, precum costumul în care a cerut să fie înmormântată. 

În opinia Anamariei, costumele lăsate de mama sa sunt neprețuite. „Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând şi nici nu se dau. Pe acelea le voi purta eu şi familia mea. Sora mea şi fetele mele. Aceste costume sunt unicat, iar valoarea lor este inestimabilă”, a povestit Anamaria Prodan pentru Click. 

Pe data de 16 mai se împlineşte o lună de când Ionela Prodan a murit. A fost o perioadă grea pentru fetele şi nepoţii ei, care încă nu se pot resemna cu faptul că le-a rămas casa goală.