Evenimentul Zilei > Social > DECIZIA judecătorilor în cazul MONSTRULUI care și-a ÎNECAT fetița de 4 ani
DECIZIA judecătorilor în cazul MONSTRULUI care și-a ÎNECAT fetița de 4 ani

DECIZIA judecătorilor în cazul MONSTRULUI care și-a ÎNECAT fetița de 4 ani

Educatoarea Neţ Oana Răzvana din Timişoara, care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani prin înecare, va rămâne în continuare în arest preventiv pentru 60 de zile, potrivit deciziei judecătorilor de la Tribunalului Timiş.

„Tribunalul constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpata N.O.R., trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra unui membru de familie – fiica). Menţine măsura arestării preventive a inculpatei N. O. R., urmând ca legalitatea şi temeinicia măsurii să fie verificată înainte de expirarea termenului de 60 de zile prevăzut de lege (…)”, arată, vineri, încheierea judecătorească a Tribunalului Timiş.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus la data de 15 martie punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Neţ Oana Răzvana sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie – omor comis asupra unui membru de familie – fiica, reţinându-se în sarcina acesteia faptul că în data de 13 martie a ucis-o prin înecare pe fiica sa minoră, în vârstă de patru ani, în baia din locuinţa acestora situată în localitatea Timişoara, transmite Agerpres.

Femeia le declarase anchetatorilor că a dorit să se răzbune în acest fel pe soţul care iubea foarte mult fetiţa, dar voia să divorţeze de ea şi să o ia pe minoră în familia lui.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: