Nu ocoliţi astăzi centrul Capitalei! În parcul de la Unirii, la Bucharest Food Festival, se face cel mai mare tort din România – în lungime exactă de 50 de metri – de la ora 12.00 la 15.00. Pe seară, mergeţi la „vânătoare“ de lilieci, iar mâine relaxaţi-vă cu jazz!

MIŞCARE.
În loc să leneviţi cu telecomanda în mână dis-dedimineaţă, puneţi-vă tenişii şi poftiţi la alergat! La ora 10.00 fix se dă startul la HiperChallenge 2008, Crosul Liceenilor. Înscrierile se fac de la ora 9.00, iar concurenţii vor trebui să alerge 3,5 kilometri, pe traseul Bd. Ghencea – str. Braşov – str. Lujerului. Primii trei ajunşi la finiş vor pleca acasă cu un computer, un telefon mobil şi un MP4 Player.

TUNING.
Dacă alergarea nu vă scoate din casă, poate vă face cu ochiul Festivalul de tuning, drift & car-audio. Peste 120 de maşini tunate îşi vor tura motoarele, astăzi şi mâine, de la ora 10.00 la 20.00, la Romexpo (intrările A şi B). Cine n-are maşină tunată, poate afla cum e să conduci una şi cât te costă în fiecare lună. Din curtea cu mirosul de cauciuc şi zgomot asurzitor nu vor lipsi fetele frumoase, promit organizatorii. Ca să vă bucuraţi de toată oferta, plătiţi la intrare 15 lei.

NOAPTEA LILIECILOR.
 „Liliacul meu iubit“ e numele atelierului de origami care deschide manifestările la Muzeul „Grigore Antipa“. „Noaptea europeană a liliecilor“ începe de la ora 16.00. Vizitatorii vor putea admira, în expoziţie, fotografii inedite cu imagini din viaţa liliecilor, vor putea afla mai multe despre aceste vieţuitoare şi chiar le vor putea „căuta“ prin grădina muzeului, cu ajutorul detectorului de ultrasunete. Intrarea e gratuită.

MATINEU.
Mâine, înainte de plimbarea prin parc, mergeţi să vedeţi cum e „Cu uşile închise“, în viziunea Teatrului POD, la Casa de Cultură a Studenţilor. J.P. Sartre şi regizoarea Crista Bilciu vă fac program de matineu: actorii Anda Saltelechi, Ioana Zarnescu şi Daniel Mecu joacă, de la ora 11.00, povestea a trei oameni osândiţi pe vecie să se suporte unul pe celălalat în infern. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

JAZZ.
Mai pe seară, sunteţi aşteptaţi să vă „gâdilaţi“ urechile într-un mod plăcut. Cu jazz. Sam Newsome, unul dintre cei mai buni trei saxofonişti soprano din lume, şi Lucian Ban, pianistul român stabilit la New York, vor susţine un concert la ArCuB, în deschiderea turneului european pentru lansarea albumului „The Romanian-American Jazz Suite“. Spectacolul începe la ora 20.00, iar biletele costă 15 şi 20 de lei şi pot fi cumpărate de la ArCuB.

Regal de bucate pentru pofticioşi