David Popovici, imagini de colecție. Cum a fost surprins campionul cu iubita

David Popovici, imagini de colecție. Cum a fost surprins campionul cu iubita

Campionul David Popovici a fost surprins de către paparazzi EVZ în ipostaze rare. Acesta se afla într-un restaurant alături de familie și iubită, fotografiat exclusiv de fotografii noștri. Relaxat și pus pe șotii campionul pare să se simtă în largul lui. Masa nu era deloc săracă, ci plină de bucate.

Inițial, avea o problemă fizică, părea răcit. Dar și-a pus niște picături în nas și s-a asigurat că își fac efectul. Imediat după ce ”operațiunea” s-a încheiat, David a început să își tachineze iubita. Făcea face glume ușoare sau remarci în joacă cu scopul de a o amuza sau de a o provoca, fără intenția de a răni sau de a jigni. Tachinarea poate fi considerată o formă de interacțiune socială care, când este făcută cu bunătate și în limite acceptabile pentru toți cei implicați, poate întări relațiile prin joc și umor. Ca un președinte de țară care se amuză pe seama consilierilor săi.

La cât erau de naturali cei doi este evident că părinții lui David sunt de acord și susțin relația lor. Cert este că din acel moment, David a fost numai un zâmbet, semn că se află în compania celor mai dragi oameni din viața lui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Surprins alături de toți prietenii lui

De altfel la masă erau foarte mulți prieteni ai campionului, semn că ieșirea era prilej de sărbătoare. Toată lumea părea să se bucure de companie, dar și de mâncarea care era din belșug pe masă.

Mama campionului a avut grijă ca nimeni să nu plece nemâncat de la reuniune. Iubita lui David Popovici se numește Taisia Nițulescu și îi este alături deja de mai bine de trei ani.

Cei doi au fost colegi de liceu la Colegiul George Coșbuc, din Capitală. ”Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea.

Iubita, un susținător al campionului

Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat”, a spus campionul la o emisiune televizată. În acest moment iubita lui este dansatoare într-o trupă, drept urmare a devenit și ea mai activă din punct de vedere fizic. David Popovici a devenit celebru în 2022, atunci când a reușit să câștige o probă de 200 de metri.

Aceasta i-a adus titlul de cel mai tânăr campion mondial.  De asemenea, sportivul deține și recordul mondial la seniori și la juniori la proba de 100 m liber. La acesta se adaugă și recordul mondial la juniori, la 200 m liber.

David Popovici a oferit, pentru prima oară, detalii despre legătura sa cu Taisia Nițulescu în urmă cu doi ani. Explica că Taisia s-a comportat cu multă înțelegere și susținere față de el. În ciuda provocărilor legate de programul său încărcat și de perioadele îndelungate petrecute departe de casă, din cauza cantonamentelor sau competițiilor la care participă.

Ea a învățat să accepte și să înțeleagă programul lui David, oferindu-i suport necondiționat și înțelegere când acesta pleacă pentru săptămâni întregi pe alte continente. Această atitudine pozitivă și sprijinul constant din partea ei contribuie semnificativ la capacitatea lui David de a se bucura de cariera sa și de a nu se simți vinovat pentru timpul petrecut departe. În plus, Taisia își urmează propriile pasiuni, cum ar fi dansul, ceea ce îi permite să împărtășească experiențe și să se susțină reciproc în îndeplinirea aspirațiilor personale, scria Capital.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro