David Guetta şi Cesaria Evora deschid weekendul muzical

David Guetta şi Cesaria Evora deschid weekendul muzical

Sfârşitul de săptămână începe la Braşov cu "Diva desculţă" şi continuă în Capitală pe acorduri house cu cel mai bun DJ european şi cu o petrecere disco animată de Jennifer Rush.

Peste 2.000 de spectatori sunt aşteptaţi, diseară, la Sala Sporturilor din Braşov, la întâlnirea cu cea mai cunoscută cântăreaţă de "morna", blues-ul specific Insulelor Capului Verde, Cesaria Evora.

Diva desculţă, care a ales dintre ţările Europene doar România pentru a cânta în cadrul acestui turneu, va ajunge, luni, şi la Sala Palatului din Capitală.

Pentru spectacolul de la Bucureşti, toate biletele au fost epuizate. Cele două concerte fac parte din turneul de promovare a celui mai recent album al artistei, "Nha Sentimento", lansat în 2009, ce cuprinde 14 piese emoţionante, cu teme profunde.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ajunsă în România, Cesaria Evora a primit, miercuri, titlul de Ambasador Onorific al Capitalei din partea Primăriei Muncipiului Bucureşti, distincţie înmânată în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat şi nepotul ei, Frederico Da Luz Tavarez, stabilit de 36 de ani în România.

O seară cu David Guetta

Cel mai popular artist dance este aşteptat, diseară, începând cu ora 21.00, la Romexpo. Distins cu cinci premii în cadrul International Dance Music Awards - "Cel mai bun producător", "cel mai bun DJ european", "cea mai bună piesă pop dance" şi "cel mai bun album" - David Guetta a însemnat şi România pe harta turneului de promovare a albumului "One Love", lansat în urmă cu un an.

Biletele care au fost cumpărate în avans, din reţeaua Eventim şi de pe www.eventim.ro, costă, până în ziua evenimentului, 120 de lei, iar la intrarea Romexpo vor fi disponibile la preţul de 135 de lei. Organizatorii au pus în vânzare şi 1.000 de tichete la preţul promoţional de 95 de lei.

O copie Amy Winehouse

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse primeşte un tribut în România. Organizat sub numele de The Winehouse Show, evenimentul susţinut de Sara Antonelli, una dintre copiile cântăreţei britanice, va avea loc sâmbătă, de la 22.30, la Hard Rock Caffe.

Despre puterea dragostei

Jennifer Rush va cânta, duminică, la Sala Palatului din Bucureşti, începând de la ora 19.00. Invitatul special va fi Francesco Napoli, interpretul şlagărului "Marina". Pe lângă piesele de pe noul album , "Now Is The Hour", artista va cânta şi celebra melodie "The Power of Love", pentru care Jennifer a ajuns în 1985 în Cartea Recordurilor, câştigând titlul de "Cea mai bine vândută melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice".

CLASIC

Percuţionistul japonez Eitetsu Hayashi va cânta la Bucureşti şi la Sibiu

Percuţionistul japonez Eitetsu Hayashi, un muzician cu 40 de ani de carieră strălucită, va urca pe scena Sălii Palatului din Capitală, miercuri, 20 octombrie. Trei zile mai târziu, artistul va fi prezent la Sibiu, în Sala Thalia. Pentru ambele spectacole, Hayashi va fi acompaniat de Orchestra Filarmonicii "George Enescu", dirijată de Maestrul Horia Andreescu.

Hayashi este considerat inventatorul unei metode şi al unui stil personal de a bate la wadaiko, unic în tradiţia japoneză a interpretării taiko. Percuţionistul a colaborat de-a lungul carierei sale de aproape jumătate de secol cu artişti din jazz, rock, world music, dance sau butoh şi a concertat alături de orchestre prestigioase ale lumii, precum cele din Boston sau Berlin.