Evenimentul Zilei > Actualitate > Dăruiesc de Crăciun: cei mai vestiţi bucătari gătesc o mie de porţii de mâncare pentru sărmanii Timişoarei
Dăruiesc de Crăciun: cei mai vestiţi bucătari gătesc o mie de porţii de mâncare pentru sărmanii Timişoarei

Dăruiesc de Crăciun: cei mai vestiţi bucătari gătesc o mie de porţii de mâncare pentru sărmanii Timişoarei

Acţiunea are loc duminică, în cantina Liceului "Gheorghe Atanasiu", organizatori fiind fondatorii unui site de recenzii culinare. Şi Clubul Lions din Timişoara oferă alte 500 de porţii calde pentru săraci

Atmosfera Sărbătorilor la Timişoara înseamnă în primul rând organizarea unor ample acţiuni filantropice. Alex Albu, co-fondatorul unuia dintre cele mai mari site-uri româneşti de recenzii de restaurante, oferă, ca în fiecare an, o masă caldă pentru sărmanii oraşului. Cei mai vestiţi bucătari ai Timişoarei vor găti o mie de porţii de mâncare pentru săraci. Acţiunea organizată de FoodCrew.ro va avea loc duminică, 18 decembrie.
Bucatele vor fi pregătite în cantina Liceului „Gheorghe Atanasiu” (strada Gheorghe Doja nr. 16), sala de mese a liceului urmând a fi folosită ca spaţiu de servire a mesei calde. Organizatorii vor să ofere două feluri de mâncare unui număr de 1.000 de sărmani.
Ei fac apel la proprietarii de restaurante, pizzerii şi fast food-uri, pentru a-i ajuta cu mâncare sau să dea o mână de ajutor.
„Lansăm un apel tuturor întreprinzătorilor timişoreni din domeniul Horeca care pot şi doresc să ne ajute în demersul nostru. Sărbătorile vin însă pentru toţi, iar anul acesta, înainte de a ne bucura la rândul nostru de masa de Crăciun alături de familie, dorim să oferim şi celor mai puţin norocoşi decât noi o bucurie, măcar pentru o zi”, spune Alex Albu.
Ca şi în ceilalţi ani, oamenii de afaceri care fac parte din Clubul Lions, vor oferi tradiţionala mâncare de fasole cu cârnaţi pe mesele din Piaţa „700” din Timişoara, în ziua de Crăciun, pentru cel puţin 500 de nevoiaşi din oraş.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: