Dario Bonetti, director tehnic la Dinamo!

Dario Bonetti, director tehnic la Dinamo!

Italianul Dario Bonetti, antrenor care a pregătit echipa Dinamo în 2009, a acceptat să preia funcţia de director tehnic al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Dario Bonetti se va întâlni în această după-amiază cu şefii clubului Dinamo, pentru a parafa acordul. Tot în cursul după-amiezii, conducătorii „roş-albilor” vor avea şi o discuţie cu actualul antrenor, Liviu Ciobotariu, căruia îi vor condiţiona rămânerea pe banca tehnică a „câinilor roşii” de colaborarea cu italianul.

Dario Bonetti a pregătit ultima dată naţionala de fotbal a Zambiei, pe care a calificat-o la Cupa Africii pe Naţiuni, dar n-a prins turneul final, deoarece a fost înlocuit cu francezul Herve Renard, antrenor cu care zambienii au cucerit trofeul continental. Victor Becali: "Nu ştiu ce-l recomandă" Dario Bonetti nici n-a ajuns bine la Dinamo, că a şi început să aibă parte de contestări. Impresarul Victor Becali nu e de acord cu numirea italianului ca director tehnic al "roş-albilor". "Nu ştiu ce îl recomadă pe Bonetti pentru funcţia de director tehnic. Prin aducerea lui, este înlăturat şi Cornel Dinu. Dacă Bonetti a format echipa Zambiei, de ce nu a condus-o şi la Cupa Africii? Peste tot pe unde a antrenat, a fost dat afară! Îmi pare rău de Liviu Ciobotariu, a făcut o treabă bună şi trece acum printr-un moment foarte greu. Cel mai bine ar fi să rămână unul dintre cei doi, nu cred că cei doi pot forma unu cuplu care să lucreze la Dinamo. Eu sunt adeptul antrenorilor români, nu al celor străini", a spus Victor Becali, la GSP TV.

Ne puteți urmări și pe Google News