În mini-pseudo-parcul amenajat de Piedone la rondul din Brâncoveanu, unde deja celebrii palmieri încărcaţi cu beculeţe prefigurează Crăciunul încă din luna august, o bătrână îşi plângea, vineri seara, oful singurătăţii. „Am mai ieşit şi eu din casă, acum, cât e frumos. Dar ce mă fac după ce vine frigul?“, îi spunea bătrâna companioanei de pe bancă. „Lasă, dragă, de azi începe «Dansez pentru tine», ai ce face“, a venit, sec şi pragmatic, replica.

Al şaselea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, care a început vineri seara, la Pro TV, a avut toate ingredientele pentru a atrage din nou un public numeros, peste un milion de telespectatori, potrivit cifrelor de audienţă: poveşti dramatice, lacrimi şi zâmbete şi, peste toate acestea, surprize cu Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr.

Prezentatorul emisiunii, care a împlinit 41 de ani pe 18 octombrie, a avut parte, la miezul nopţii, de o surpriză în direct, pusă la cale de familia sa şi de echipa „Dansez pentru tine“. Bănică Jr. a urmărit, emoţionat, un filmuleţ în care soţia sa, Andreea Marin, micuţa Ana Violeta, fetiţa cuplului, şi Radu Ştefan, fiul lui Bănică, i-au cântat „Mulţi ani trăiască“ şi i-au transmis toată dragostea lor.

Printre lacrimi, prezentatorul emisiunii „Dansez pentru tine“ a descoperit în platou şi un cadou de la soţia lui, un tablou cu un colaj cu fotografii de familie.

Florin Groza şi Alina Dumitru, la duel

Ca şi în celelalte sezoane, pe ringul dansurilor au curs, şi la ediţia de vineri seara, lacrimi de fericire sau de bucurie. Lili Sandu – nevoită să se retragă din competiţie în ultimul moment, după ce şi-a fracturat o coastă – s-a aflat şi ea în platou, pentru a-l susţine pe Andrei, băiatul pentru care dansa. Laura Cosoi, cea care a înlocuit-o pe Lili Sandu, s-a descurcat însă foarte bine, chiar dacă a avut la dispoziţie doar câteva ore pentru a învăţa coregrafiile pentru prima ediţie.
 
Nu atât de bine s-au descurcat Florin Grozea de la Hi-Q şi campioana olimpică la judo Alina Dumitru, care, alături de partenerii lor de dans, se vor înfrunta la duel în a doua ediţie a emisiunii. Florin Grozea şi Natalia Sandu din Chişină u dansează pentru familia Nataliei, mai exact pentru unchiul şi mătuşa ei, care se luptă cu sărăcia. Cei doi copii ai unchilor nu mai au posibilităţi financiare de a continua şcoala, iar viitorul acestora este sub semnul întrebării. Alina Dumitru şi Denis Bolborea din Craiova luptă pentru bunicul lui Denis. La 76 de ani, acesta era un om activ, muncea şi ajuta toată familia, până când a fost victima unui accident rutier.

Prima emisiune din cel de-al şaselea sezon „Dansez pentru tine“ a fost lider de audienţă vineri seara, fiind urmărită, în medie, de peste un milion de telespectatori. În minutul de aur al emisiunii, la 21.49, Pro TV a fost urmărit de aproape 2 milioane de telespectatori.