Asistenta TV a bifat o noapte albă şi weekendul trecut. Cruduţa a venit la aniversarea a 20 de ani de Club Dumars, însoţită de colegii de la "Un show păcătos".

Celor patru li s-au alăturat, la mesele dedicate vedetelor, şi Nicoleta Luciu, alături de soţul Zsolt Csergo şi de sora Iuliana Luciu, Mihai Mitoşeru, Victoria Blochină ("Vica lui Piţurcă") şi alţii.

Recital de cover-uri pentru studenţi

După miezul nopţii, de îndată ce localulul s-a umplut, o parte din foştii concurenţi de la "Vocea României" au urcat pe scenă. Marian Vasilescu a dat tonul recitalurilor cu două cover- uri după piesele "Russian Girl" a trupei Deepcentral şi după piesa celor de la DJ Project cu Giulia, "Nu".

Dacă Robert Patai, următorul invitat, a continuat în acelaşi stil, Cristian Sanda a făcut show pe adaptări după piese precum "Cry me a river" a lui Justin Timberlake şi "Walking away" a lui Craig David.

Deşi, la începutul serii, Mădălina Pamfile a fost o prezenţă timidă în club, Cruduţa a "iniţiat-o" pe colega ei într-ale distracţiei, iar cele două au ocupat scena şi au dansat pe piesele cântate de Cristian Sanda.

Nici Iulian Canaf nu s-a lăsat mai prejos. După un cover în stil Sore, "Love is music", cântăreţul a demonstrat că poate să mânuiască chitara. Cruduţa l-a asistat cu brio pe Canaf cu un artistic "playback de chitară".

Asistenta a continuat petrecerea şi dansul, atât pe scenă, cât şi împreună cu celelalte vedete.

Vedetele, distracţia şi Regia

Cruduţa s-a declarat mulţumită de atmosferă: "Noi am făcut aici toate petrecerile, eu şi cu Capatos, cu Stoian şi cu Bianca şi ne-am distrat, tot timpul a fost lume…Prima oară, eu am făcut animaţie aici, am dansat".

Ştefan Stan a recunoscut, în glumă, că îl leagă multe lucruri de local. "Sunt mai multe amintiri: prima s-a numit Ana, apoi Oana, apoi a venit Ioana, multe amintiri…", a declarat acesta pentru EVZ.

Legat de cariera sa, acesta a mai spus: "Să lansezi un single pentru prima oară în viaţa ta şi în nici 24 de ore să aibă 100.000 de vizualizări pentru mine e o realizare extraordinară". Petrecerea s-a încheiat târziu în noapte.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/r0zg0JEfOvo?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"Prima oară am făcut animaţie aici (n.r. – în Club Dumars), am dansat.“

DANIELA CRUDU, asistentă TV