Evenimentul Zilei > Actualitate > Daniel Constantin: Președintele a făcut referire la posibilitatea ca Ponta să fie premier
Daniel Constantin: Președintele a făcut referire la posibilitatea ca Ponta să fie premier

Daniel Constantin: Președintele a făcut referire la posibilitatea ca Ponta să fie premier

Președintele PC, Daniel Constantin a spus că președintele Traian Băsescu nu i-a propus niciodată, în mod direct, liderului PSD, Victor Ponta, să preia funcția de premier, deși a recunoscut că șeful statului a abordat acest subiect, în cadrul consultărilor care au avut loc la Cotroceni în luna februarie.

"În seara aceasta, preşedintele ne-a arătat foarte clar încă odată care este modul său de a face politică, acela prin diversiune şi iresponsablitate, în stilul care l-a consacrat. Niciodată în mod direct preşedintele nu i-a cerut lui Victor Ponta să formeze un guvern. Niciodată nu i-a cerut preşedintele un răspuns direct lui Victor Ponta dacă acceptă sau nu să fie premier. Preşedintele a făcut referire, la un moment dat, în mod sarcastic, la posibilitatea ca Victor Ponta să fie nominalizat ca premier. Dar niciodată nu am luat în serios o astfel de modalitate", a declarat președintele PC, Daniel Constantin, precizând însă că poziția USL a fost foarte clară: demisia guvernului și alegeri anticipate.
Preşedintele Traian Băsescu a dezvăluit, aseară, la B1 TV, că, după demisia lui Emil Boc din funcţia de premier, i-a propus liderului PSD, Victor Ponta, să preia funcția de premier dar acesta a refuzat.

În schimb, liderul PSD l-a acuzat pe șeful statatului că minte când spune că i-a propus să preia funcția de premier, pentru că acesta nu i-a propus "niciodată, nimic".
CITIȚI ȘI:
EXCLUSIV STENOGRAME. Iată dovada! De ce minte Victor Ponta? Președintele Băsescu i-a propus să fie premier

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: