Evenimentul Zilei > Politica > Daniel Constantin: În cele mai multe judeţe, ALDE merge singură la locale
Daniel Constantin: În cele mai multe judeţe, ALDE merge singură la locale

Daniel Constantin: În cele mai multe judeţe, ALDE merge singură la locale

Copreşedintele ALDE, Daniel Constantin, a declarat, ieri, că partidul pe care îl conduce şi PSD au ajuns la un acord de colaborare pentru alegerile locale doar în două-trei judeţe, precizând că discuţiile în Bucureşti vor fi tranşate săptămâna viitoare.

 ”Deocamdată nu am încheiat discuţiile la nivel naţional, dar în momentul acesta pot să vă spun cu certitudine că sunt 2-3 judeţe doar în care s-a ajuns la un astfel de acord. Cu alte cuvinte, vom merge în majoritatea judeţelor separat. Discuţia cea mai aprofundată o avem în Bucureşti şi cred că o vom tranşa săptămâna viitoare”, a declarat Constantin, potrivit Agerpres.

Copreşedintele ALDE a mai spus că protocolul semnat ”nu angajează la o alianţă electorală”.

”Colegii de la ALDE Alba au decis deja să meargă singuri la alegerile locale. La nivel naţional, sigur, nu sunt foarte multe judeţe în care se va realiza această alianţă, ci doar acolo unde se va simţi nevoia de către ambele părţi – PSD sau ALDE. Protocolul exclude alianţa cu PNL-ul dintr-un motiv foarte simplu, că nu sunt oameni serioşi, iar în PNL azi se regăsesc cei care au făcut cel mai mult rău românilor”, a precizat liderul ALDE, după ce a participat la o întâlnire cu reprezentanţii partidului din Alba.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: