Evenimentul Zilei > Actualitate > Daniel Coman: „Nu cred că voi fi chemat la naţională”
Daniel Coman: „Nu cred că voi fi chemat la naţională”

Daniel Coman: „Nu cred că voi fi chemat la naţională”

Portarul Daniel Coman este convins că selecţionerul Răzvan Lucescu nu-l va convoca pentru "amicalul" cu Turcia, deoarece nu are meciuri în picioare.

Daniel Coman, portarul echipei FC Braşov şi al naţionalei de fotbal a României, aşteaptă ca membrii Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF să-l declare liber de contract.

Goalkeeperul şi-a depus memoriul, după ce gruparea de sub Tâmpa nu i-a plătit de mai mult timp salariul, care se ridică la suma de 250.000 de euro pe an. Forul de judecată al ligii a analizat acest caz şi în urmă cu o săptămână, şi în urmă cu două zile, iar o decizie va fi anunţată în curând.

Dani Coman (31 de ani) este convins că va câştiga litigiul cu cei din Braşov, dar se arată nemulţumit de faptul că procedurile durează atât de mult.

La sfârşitul acestei săptămâni, Răzvan Lucescu, selecţionerul echipei naţionale a României şi naşul lui Dani Coman, va anunţa lotul pentru "amicalul" cu Turcia (programat miercuri, 11 august, la Istanbul). Portarul este convins că nu se va regăsi printre cei convocaţi, fiindcă nu a jucat nicio partidă în acest sezon.

EVZ: Daniel, când îţi vei rezolva problema cu FC Braşov?
Daniel Coman:
Membrii Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor au judecat cazul şi acesta a rămas în pronunţare. Ceea ce înseamnă că vor lua o decizie în maximum şapte zile. În ceea ce mă priveşte, sunt convins că voi fi declarat liber de contract, pentru că dreptatea e de partea mea. Nu mi-am primit banii de foarte multă vreme. Din păcate însă, procedurile durează foarte mult.

Te aştepţi să fii convocat de selecţionerul Răzvan Lucescu pentru partida cu Turcia?
Nu cred că voi fi chemat la naţională, de vreme ce nu joc. E drept că mă antrenez cu FC Braşov, pentru că, până una-alta, sunt jucătorul lor, dar nu am meciuri în picioare.

Vei semna cu Rapid, după ce vei deveni liber de contract?
E posibil să vin la Rapid, dar să aşteptăm mai întâi să-mi rezolv problmelele cu FC Braşov. De când am fost înlăturat din Giuleşti, m-am gândit mereu că o să revin într-o bună zi în Grant. Rapid are un portar foarte bun, pe Mircea Bornescu, dar nu mă sperie concurenţa, dacă voi ajunge acolo.

Se spune că şi cei de la Dinamo te doresc foarte mult…
Nu se pune problema să merg la Dinamo. Am mai spus şi cu alte ocazii că, în Bucureşti, nu joc decât la Rapid, aşa că este exclus să evoluez vreodată la Dinamo sau la Steaua.

"Nu regret experienţa de la FC Braşov. Am fost foarte fericit în perioada în care am jucat aici, iar oamenii au fost extraordinari.",
DANIEL COMAN, portar la FC Braşov