Viorica Dăncilă a fost huiduită, duminică, de câţiva protestatari, la sosirea la Centrul Expoziţional Constanţa, unde se întâlneşte cu Organizaţia de pensionari a PSD.

Premierul a declarat că oamenii „protestează împotriva punctului de pensie” şi că „Parlamentul României să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia şi defăimarea”. Persoanele prezente au scandat „Analfabeta” în momentul în care a ajuns Viorica Dăncilă la întâlnire.

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat duminică, la Constanța, în fața pensionarilor, că este responsabilitatea lor să își învețe nepoții să ducă mai departe munca începută de ei. Teodorovici a făcut referire și la lipsa de respect a unora, în contextul prezenței unor protestatari.

„Și hotelurile de la mare sunt construite pe munca dumneavoastră. Lumea uită și mai ales tinerii din ziua de azi. Când trec pe lângă dumneavoastră, nu trec cu respectul cuvenit.

S-au stricat multe în școala, toti am fost puțini rebeli, și eu am fost rebel în școală, dar cu respect față de colegi și profesori”, a declarat Eugen Teodorovici, în fața pensionarilor, la Constanța.

„Există o limită a bunului simț și nu știu dacă o înveți la școală, în familie. Trebuie să înveți să faci diferența între bine și rău, de acești oameni are nevoie țara.

Este responsabilitatea să le spuneți nepoților, cu blândețe, ce ați făcut și ei să facă pentru țară ce ați făcut dvs. De aceea nu vom pune niciodată veniturile dumneavoastră în raport cu vreun deficit macroeconomic”, a mai spus Teodorovici.

„Astfel de oameni sunt puțini. Cu Dide am avut o discuție la Palatul Victoria și l-am întrebat ce vrea, ce dorește. Mi-a povestit ceva de acum 10 ani…” a declarat Dăncilă după evenimentele neplăcute pentru ea de la Constanța.

Anul trecut, Liviu Dragnea vorbea despre o lege împotriva defăimării, fostul lider al PSD având parte de același tratament cu cel al Vioricăi Dăncilă de la Constanța.

.

Te-ar putea interesa și: