Dana Săvuică, la concurenţă cu Mihaela Rădulescu

Dana Săvuică, la concurenţă cu Mihaela Rădulescu

Cu emisiunea „Şueta de duminică”, vedeta Kanal D speră să se apropie de „consacraţii” weekend-ului.

Dana Săvuică intră în războiul audienţelor cu o nouă emisiune, „Şueta de duminică”, şi va întâlni „în ring” adversari redutabili ca Mihaela Rădulescu, Dan Bittman sau Corina Chiriac. Dana este prezentatoarea „Şuetei de duminică”, o ediţie specială a emisiunii „La şuetă cu Bahmu”, pe care noua vedetă a Kanal D o găzduieşte de luni până vineri, în locul Adrianei Bahmuţeanu.

„Încercăm să realizăm o emisiune atractivă, fără să uităm că suntem în concurenţă cu emisiuni consacrate pe acelaşi tronson orar, ca «Duminica în familie» a Mihaelei Rădulescu, «Dănuţ SRL» - pe TVR, sau cu «Corina Chiriac dă tonul», emisiunea Corinei de pe Naţional TV. Sper să reuşim să scoatem capul la lumină, să ne păstrăm telespectatorii fideli, dar să aducem şi audienţă nouă”, spune Dana Săvuică. Deşi lipseşte gazda „consacrată”, aflată în concediu prenatal, atât emisiunea, cât şi ediţia specială păstrează acelaşi format şi se desfăşoară în acelaşi decor ca şi „La şuetă cu Bahmu”. Tot ca predecesoarea ei, Dana îşi propune să aducă în faţa publicului cele mai „efervescente” personalităţi din lumea artistică, ce îşi vor spune, în faţa camerelor, cele mai interesante poveşti. Dana a lansat, în ediţia de ieri a emisiunii, două campanii, una prin care Kanal D îşi trimite telespectatorii în vacanţă şi cea de-a doua prin care urmează să se aleagă o nouă vedetă pentru rubrica „Meteo”.

În săptămâna 23-28 martie, cinci finaliste, din 1.200 de aspirante, vor avea de trecut diverse probe pentru a-şi demonstra calităţile de star. În ediţia din 29 martie, începând cu ora 16.30, finalistele vor avea ultima şansă să arate că sunt potrivite pentru rubrica „Meteo” de la Kanal D, şi tot atunci juriul va stabili câştigătoarea.

Ne puteți urmări și pe Google News

De la muzică populară la stand-up comedy

„Când am semnat contractul cu Synevision, ideea era să fac o emisiune care să se muleze după personalitatea mea şi să aibă câteva elemente din domeniul din care provin eu, adică, modă, stil… dar s-a întâmplat ca Adriana Bahmuţeanu să aibă probleme cu sarcina, şi în această «situaţie de criză» s-a decis ca eu să realizez emisiunea în locul ei. Asta e ceea ce fac eu acum, de luni până vineri. După două săptămâni de prezentare, «La şuetă cu Bahmu», conducerea Kanal D a luat hotărârea să introducă şi această ediţie specială de duminică”, spune Dana Săvuică.

Vedeta Kanal D mai declară că pentru această emisiune s-a gândit la telespectatori. „Invitaţii vor fi variaţi, pentru că ne gândim la telespectatorii noştri, ne gândim că este emisiune de duminică, oamenii sunt acasă şi poate petrec şi vor să asculte muzică variată şi de calitate, muzică folclorică, lăutărească, uşoară. Vom avea, de asemenea, şi momente comice, de stand-up comedy”, spune Dana.

„Partea cu scandalul” îi revine Adrianei Bahmuţeanu

„Scandalul este singurul lucru pe care încerc să îl evit şi nu aş vrea să realizez o emisiune gen Capatos sau chiar «Acces Direct », unde se pune accent pe toate lucrurile mai puţin plăcute din viaţa unor oameni, atât oameni simpli, cât şi persoane publice. Ştiu că asta este ceea ce românul cere, sex, viol, violenţă, mizerie. Citesc şi mă şochez, însă nu îmi place să transmit mai departe acest lucru. În emisiunea Adrianei, partea spumoasă, partea cu scandalul, îi revine ei. Eu rămân neutră, pentru că de multe ori cunosc vedetele şi nu îmi permit să vorbesc urât despre ele”, afirmă Dana Săvuică. CARTE DE VIZITĂ

„Îmi place noul format”

Dana Săvuică a debutat în televiziune în 1993, la TVR 1, cu un album duminical, „De la egal la egal amical”. A continuat cu o emisiune matinală. Apoi, la Acasă TV, a realizat „Dana de pică”, emisiune culinară, şi rubrica „5 minute de shopping”. La Antena 1, a realizat „Jurnal intim”, o emisiune despre „subiectele tabu”. „Am făcut şi am vorbit de toate, şi de aceea „La şuetă cu Bahmu”, deşi este a Adrianei, îmi place foarte mult, îmi place formatul, avem mulţi invitaţi, se cântă live, discutăm în platou, este o emisiune relaxantă, mai puţin axată pe scandal”, mai spune Dana.