Într-o postare pe blog, intitulată „Traiane, te avertizez! Nu mai calomnia Romania”, Dan Voiculescu ţine să aducă aminte cât de important a fost el în 2007, când a condus comisia parlamentară de anchetă a activităţii preşedintelui.
 
"Este momentul sa te opresti din a face rau Romaniei, din a te razbuna pe un popor care, candva, te-a onorat cu increderea lui. Incredere pe care ai inceput s-o pierzi din 2007, cand, in calitate de presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta, am aratat poporului roman adevarata ta fata de impostor; atunci credulitatea acestei natii te-a pastrat in functie – pentru ca in 2012 sa te demita categoric, cu milioane de voturi ignorate si sa te trimita acasa.
Invata din aceste lectii, Traiane: nu mai minti si nu mai calomnia! Nu mai inventa catastrofe pentru tara doar ca sa-ti faci tie bine”, a scris Voiculescu.
Traian Băsescu a declarat marţi că Victoria Nuland a venit la Bucureşti în calitate de emisar al Guvernului SUA pentru a transmite un mesaj extrem de serios, menit să îi îngrijoreze pe români şi pe politicieni, legat de statul de drept din România, care din vara lui 2012 este continuu pus sub semnul întrebării. "Suntem cu un picior în prăpastie", a avertizat preşedintele.
CITIŢI ŞI:

  • Traian Băsescu: Victoria Nuland a venit în calitate de emisar al Guvernului SUA. Suntem pe marginea PRĂPASTIEI, dacă atacurile la adresa justiției vor continua. România RISCĂ să fie izolată | VIDEO