Dan Cristian Popescu a demisionat din PNL." Partidul a devenit prizonierul obsesiilor lui Antonescu"

Dan Cristian Popescu a demisionat din PNL." Partidul a devenit prizonierul obsesiilor lui Antonescu"

Fostul preşedinte al filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu, demis în luna aprilie de Crin Antonescu, şi-a anunţat, astăzi, demisia din partid. Acesta a acuzat că PNL a devenit prizonierul "obsesiilor" lui Crin Antonescu, şi al unor lideri care au probleme cu legea, cu morala şi cu bunul-simţ.

"Constat, cu regret, că, astăzi, PNL a devenit prizonierul obsesiilor unui singur om, Crin Antonescu, şi al unor lideri care au probleme cu legea, cu morala şi cu bunul-simţ. Crin Antonescu şi unii liderii ai PNL sunt incapabili să înţeleagă că obsesia lor faţă de o persoană - Traian Băsescu- nu coincide cu dorinţele reale, speranţele şi aşteptările electoratului de centru-dreapta, pe care PNL ar trebui să-l reprezinte", se arată într-un comunicat transmis de Dan Cristian Popescu:

Fostul liberal a mai spus că "prin retorica antiamericană şi antieuropeană din ultima perioadă, Crin Antonescu şi grupul care a acaparat PNL aruncă partidul în afara lumii politice civilizate".

"Din păcate, în această formulă PNL nu mai poate constitui o alternativă de viitor pentru românii care produc valoare materială şi intelectuală în această ţară. Pe aceste considerente, ca om ataşat valorilor libertăţii şi democraţiei, ca om care face politică de centru-dreapta din 1990, nu mă pot regăsi în actualul PNL. De aceea, anunţ public faptul că renunţ la calitatea de membru al acestui partid", a spus Dan Cristian Popescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dan Cristian Popescu a fost demis, în luna aprilie, de la şefia filialei sector 2 a PNL şi înlocuit cu Adrian Neacşu. Tot atunci a fost înlocuit şi Andrei Chiliman la şefia PNL Bucureşti cu Eugen Nicolăescu, dar şi a liderul filialei de la sectorul 4, Geani Dinu, cu Daniel Chiţoiu. Crin Antonescu a explicat la acea vreme înlocuirea lui Popescu de la şefia filialei prin faptul că acesta a dus o campanie prin care a acreditat ideea că ar fi candidatul USL la primăria acestui sector, lucru care a îngreunat negocierile PNL cu PSD în privinţa candidatului USL la Sectorul 6.