D'ale campaniei: "Berceanu, lipitor de afişe al Elenei"

D'ale campaniei: "Berceanu, lipitor de afişe al Elenei"

Schimb de replici electorale între PNL şi PDL. Vicepreşedintele liberal Varujan Vosganian l-a caracterizat azi pe ministrul Radu Berceanu drept "lipitor de afişe" al Elenei Băsescu, ca răspuns la unele afirmaţii ale demnitarului PDL.

Vosganian a spus că liberalii nu trebuie să se supere prea tare pe ministrul Radu Berceanu, care i-a catalogat drept "lăcustele liberale", întrucât acesta este un "amărât lipitor de afişe" al Elenei Băsescu, candidat la Parlamentul European.

"Nu vă supăraţi prea tare pe Radu Berceanu, că el n-are nici un cuvânt de spus. El lipeşte afişe cu fata preşedintelui. Nu vă supăraţi prea tare pe el. Şi el şi ceilalţi nu sunt decât nişte amărâţi de lipitori de afişe ai fetei preşedintelui. În asta s-au transformat toţi. Poate că într-o bună zi vor fi altceva şi atunci am putea şi noi să colaborăm cu ei. Acum, însă, nu sunt decât nişte lipitori de afişe ai fetei preşedintelui”, a mai spus Varujan Vosganian.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, duminică, la Craiova, că în momentul preluării mandatului a găsit un "dezastru" la minister, apreciind că formula "lăcustele liberale" este una de alint, în comparaţie cu ceea ce a găsit în instituţie.

Ne puteți urmări și pe Google News