Evenimentul ZileiActualitateCuvintele care schimbă tot în cazul accidentului. Daniel Chițoiu, acuzat de martori

Cuvintele care schimbă tot în cazul accidentului. Daniel Chițoiu, acuzat de martori

Cuvintele care schimbă tot în cazul accidentului. Daniel Chițoiu, acuzat de martori
Femeia rănită în accidentul în care a fost implicat fostul ministru al Economiei, Daniel Chiţoiu, va fi transferată la spitalul Floreasca din Capitală. Fiul femeii rănite în accidentul rutier petrecut pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea a reușit să vorbească cu mama sa, aflată pe patul de spital.

Bărbatul susține că mama sa, la fel ca martorii de la locul tragediei, i-a spus că fostul ministru ar fi cel care a intrat pe contrasens și ar fi produs accidentul în care au murit două persoane, soț și soț. „Poliția va ști totul. Înțeleg că au declarațiile martorilor și tot ce le trebuie”, a declarat fiul femeii, potrivit Antena 3.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii au ajuns la o primă concluzie, aceea că Daniel Chițoiu, care era singur în mașină, ar fi pătruns pe contrasens, urmând ca o decizie clară să fie luată după finalizarea investigațiilor.

Fostul ministru de Finanțe, Daniel Chițoiu, a fost rănit, joi, după ce a fost implicat într-un accident soldat cu moartea a două persoane, soț și soție, în localitatea Cotmeana, județul Argeș.

Conform martorilor, o mașină a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism. O femeie, de 73 de ani, și un bărbat, de 82 de ani, au murit în urma impactului, iar alte două persoane au fost rănite, au transmis polițiștii.

 


Accesează: