Evenimentul Zilei > Justitie > Curtea Constituţională a Românie. Livia Stanciu mai dă o lovitură pentru PSD-ALDE
Curtea Constituţională a Românie. Livia Stanciu mai dă o lovitură pentru PSD-ALDE

Curtea Constituţională a Românie. Livia Stanciu mai dă o lovitură pentru PSD-ALDE

Curtea Constituţională a României a amânat astăzi pentru 16 octombrie dezbaterile în cazul sesizărilor formulate de preşedintele Klaus Iohannis, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, PNL, PMP şi USR privind modificările aduse Codului penal şi Legii pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, conform comunicatului transmis de CCR.

Având nevoie de timp, Curtea Constituțională a amânat începerea dezbaterilor pentru data de 16 octombrie 2018”, se mai arată în comunicatul remis de CCR.

Judecătorul în cauză a reușit să depună raportul și concluziile scrise, motivând că nu a avut timpul necesar din cauza complexității speței.

Judecătorul raportor este, în această cauză, chiar Livia Stanciu, fosta preşedintă a ÎCCJ.

Aflată de obicei în minoritate în CCR, redactând aproape întotdeauna opinii separate, Stanciu reuşeşte de această dată să tergiverseze chestiunea.Potrivit comunicatului, judecătorul-raportor şi magistratul-asistent în dosarele înregistrate pe rolul Curţii Constituţionale sunt desemnaţi de preşedintele Curţii.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: