Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Curând face şi Oprescu nuntă ca Borcea
Curând face şi Oprescu nuntă ca Borcea

Curând face şi Oprescu nuntă ca Borcea

Niciodată nu am fost mai jos. Fotbalişti importanţi nu mai vin la naţională, în cinste. De fapt destul de greu s-a găsit şi antrenor.

Federaţia nu poate organiza nici măcar un meci amical. La nivel de campionat intern blaturile şi neregulile de tot felul apar în fiecare zi. Fraude de milioane nu se mai pot judeca de către instanţele româneşti. Paralel cu acest dezastru lumea fotbalului, constituită din cei care îl patronează şi organizează ne oferă lunar nunţi fastuoase cu o risipă de bani demnă de cei mai bogaţi oameni din lume.

La această masă bogată s-a aşezat şi Primăria Capitalei. Cu aroganţă şi incompetenţă. Au văzut edilii, sau Edilul-Şef că din alte părţi nu prea mai pică şi, hop, la fotbal. Aici, cum se scrie în cărţi deştepte „Tout est pris a la legere". Adică merge orice. Este suficient să te lipeşti de FRF şi intri în lumea bună. Aici nu se mai fac anchete. Calitatea proastă a gazonului a fost şi va mai fi o sursă de câştig. A mai mers şi va mai merge. Cu distincţia lui , presărată cu cuvântul „Doamnă" Oprescu a intrat şi el în hora penală. Acest drum duce către o nuntă ca a lui Borcea. Să vedem cine va fi naş. În vizor sunt mulţi.

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: