Cuplu francez, îndrăgostit de staţiunea Neptun

Cuplu francez, îndrăgostit de staţiunea Neptun

De cinci ani de zile, Bernard Top şi Mireille, din Lyslez-Lannoy, Franţa, merg la Neptun şi sunt încântaţi de staţiunea de la Marea Neagră. Cei doi au ajuns pe litoralul Mării Negre după ce o prietenă le-a recomandat România.

„Mă dureau umerii foarte tare. Am făcut băi de nămol de 20 de minute. La început, eram dărâmat. Un adevărat zombie. Dar când am ieşit de acolo, la capătul a 15 zile, eram într-o formă olimpică”, a povestit Bernard Top pentru publicaţia franceză NordEclair.

„Ne începeam ziua foarte devreme. La ora opt, eram la piscină. După-amiaza, mergeam să facem baie în mare sau plecam în excursie”, a povestit şi soţia sa.

Cuplul merge la Neptun din 2005 şi spune că a văzut ţara schimbându-se: „La început, este adevărat că erau foarte săraci şi că infrastructura lasă uneori de dorit. Acum, dimpotrivă, este ultramodernă. Mâncarea este şi ea bună”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tot mai mulţi francezi aleg România, mai scrie publicaţia. Plecând de la Paris, Luxemburg, Lyon sau Marsilia, litoralul Mării Negre nu se află decât la două ore de zbor.

„Anul trecut, am plătit 1.047 de euro de persoană pentru cele 15 zile în pensiune completă. E dificil să găseşti mai ieftin”, spune Bernard Top.