Evenimentul Zilei > Actualitate > Cupa Davis: România are de trecut de Finlanda sau Olanda pentru a reveni în Grupa Mondială
Cupa Davis: România are de trecut de Finlanda sau Olanda pentru a reveni în Grupa Mondială

Cupa Davis: România are de trecut de Finlanda sau Olanda pentru a reveni în Grupa Mondială

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din Grupa I Euro-africană a Cupei Davis. Jucătorii pregătiţi de căpitanul nejucător Andrei Pavel vor avea de trecut de Olanda sau Finlanda pentru a reveni în Grupa Mondială.

România va juca direct în turul al doilea al Grupei, în timp ce disputa dintre Olanda şi Finlanda contează pentru primul tur. Dacă vom întâlni Finlanda, meciul se va juca la Bucureşti. În cazul unui duel cu Olanda, meciul se va juca în "Ţara Lalelelor".

Finlanda, locul 30 în lume, îl are drept vedetă pe Jarkko Nieminen, un jucător obişnuit între primii 100 de tenismeni ai lumii, în timp ce olandezii (poziţia 27) îi au la dipoziţie pe Robin Haase şi Thiemo De Bakker – doi jucători valoroşi, care preferă suprafeţele rapide.

România a părăsit Grupa Mondială după ce a fost învinsă, la sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti, de Cehia, cu scorul de 5-0.

PROGRAM:

Israel – Portugalia
Belgia – Marea Britanie/Slovacia
Finlanda/Olanda – Romania
Danemarca/Slovenia – Africa de Sud

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News