Cum se feresc vedetele de caniculă

Cum se feresc vedetele de caniculă

Vedetele din România au dezvăluit, pentru EVZ, câteva tertipuri prin care evită în această perioadă de căldura excesivă de afară.

Temperaturile ridicate din această perioadă croiesc drumurile mai uşor către vacanţă, piscină, îngheţată sau bere rece.

Ţărişoara noastră duce o bătălie grea de tot cu vremea toridă şi codul portocaliu de căldură anunţat pentru astăzi, temperaturile estimate urmând să depăşească 40 de grade. Iar din cauza caniculei nu suferă doar oamenii obişnuiţi, ci şi vedetele.

Cu toate acestea, cei din showbiz-ul autohton au dezvăluit, pentru EVZ, câteva tertipuri cu ajutorul cărora "fug" de căldura insuportabilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, Adelina Pestriţu spunea recent că bea zilnic 2-3 litri de apă şi că poartă hainele lejere, de culoare deschisă când are treabă afară din casă. În rest, foloseşte la maxim aerul condiţionat.

Alice Iotta, una dintre cele mai cunoscute modele de la noi, adoră căldura, aşa că stă, cât poate de mult, la piscină. "Beau multă limonadă cu mentă rece, mă feresc între anumite ore de expunerea la soare şi ador să înot în piscină. Acasă însă, sau în maşină, apelez la aerul condiţionat, dar nu în exces pentru că nu e prea sănătos", spune Alice Iotta.

Connect-R, omul care "vara nu doarme", susţine că nu suportă aerul condiţionat, motiv pentru care preferă berea rece. La polul opus este Bodo, liderul trupei Proconsul care evită să umble în aer liber preferând să "se mişte" doar între locaţii dotate cu aer condiţionat.

Cântăreaţa Alexandra Ungureanu ne-a dezvăluit că se fereşte de căldură în cel mai simplu mod cu putinţă: "Multe duşuri rapide, ceai călduţ şi, când ies din casă, nelipsita pălărie sau bandană pentru a-mi feri capul de caniculă".

Fotomodelul Roxana Marinescu scapă şi ea de căldură la piscină, iar seara se răcoreşte cu câte un cocktail rece, cu multă gheaţă.

Roxana Marinescu preferă un cocktail rece

Pepe este şi el foarte grijuliu în această perioadă, mai ales că Raluca, soţia lui, trebuie să nască dintr-un moment într-altul. "Aerul condiţionat funcţionează la noi în casă tot timpul. Seara, dacă ieşim pe undeva, bem câte o limonadă şi preferăm terasele care au câte un ventilator cu apă sau barurile cu aer condiţionat", ne-a spus şi Pepe.

Pepe este foarte grijuliu cu soţia lui, Raluca,însărcinată în nouă luni

Astăzi, meteorologii estimează temperaturi care vor depăşi 40 de grade C

Citiţi şi:

  • COD PORTOCALIU DE CANICULĂ. ROMÂNIA se topeşte. VEZI PROGNOZA pe următoarele patru zile
  • Puncte de prim ajutor pe perioada caniculei