Evenimentul Zilei > Horoscop > Cum să se organizeze acasă zodiile, în distopia sanitară. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Cum să se organizeze acasă zodiile, în distopia sanitară. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Cum să se organizeze acasă zodiile, în distopia sanitară. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astăzi eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă, în mod nejustificat, grijile legate de familie. Răspuns favorabil pentru una dintre problemele la care te gândeşti de mult.

24 noiembrie

Cum să se organizeze acasă zodiile, în distopia sanitară. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Pe 24 noiembrie s-au născut Spinoza, Henri Toulouse-Lautrec, Emir Kusturica, Matei Millo, Victor Iliu, Emil Hosu.

În calendar, Clement şi Petru din Alexandria.

Tradiţional, în „Kalendar”, adică în folclorul românesc, pe 24 noiembrie este „Climăta Vântului”, fiind una dintre sărbătorile rare ce ia în consideraţie un fenoment meteorologic, fără aglutinare mitologică, sau religioasă.

Pur şi simplu se ţine pentru vânturile rele, „vicioase” cum ar zice înţeleptul chinez. Se presupune o foarte mare vechime a acestei sărbători, comună cu multe alte populaţii şi areale, dar la date diferite, în funcţie de regimul climatic.

Am primit, iarăși, multă corespondență. După cum știți, din luna martie, nu mai răspund la corespondență. Nu mai am cum, este prea multă. Dar, o citesc. O doamnă doctor mă întreabă dacă sunt vindecător Brennen, sau Gestalt. Sau una, sau alta, nu își pune problema că nu sunt nici  Brennen, nici Gestalt, pentru că a observat la pacienții ei o îmbunătățire simțitoare a stării sănătății, un moral ridicat, un psihic ameliorat, la cei care mă citesc zilnic aici, în EVZ. Nu, doamnă doctor, nu urmez nicio dogmă, sau terapie medicală, sunt doar un om cu ”baraka” care a călătorit mult și a văzut minuni. Și care, mai mult decât orice, doresc ca cei care mă citesc să aibă un zâmbet maaare, pe o față luminoasă, la cafeaua de dimineață!

Pe ”Dimineața Astronomilor” m-am plâns ce dezordine este la mine în casă, dezordine întreținută și organizată temeinic de cele șase cățelușe care stau în casă. Un astrolog francez, pe nume David, mult mai tânăr decât mine (acum trebuie să vă spun că toți de pe DOA sunt mai tineri decât mine, de aceea mi se spune Patriarch) ei, bine David mi-a trimis cele de mai jos, poate o mică șarjă comică asupra obiceiurilor de acasă ale zodiilor în distopia sanitară.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE