Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum să purtați ciorapii cu stil
Cum să purtați ciorapii cu stil

Cum să purtați ciorapii cu stil

Poate vă vine greu să credeți, dar ciorapii sunt un accesoriu foarte important la bărbați, mai ales când aceștia poartă costum. Culoarea acestora trebuie să coincidă cu cea a costumului, însă să aibă o nuanţă ceva mai deschisă decât culoarea pantofilor. În stilul business, ciorapii albi sunt absolut excluşi, la fel ca și ciorapii cu personjele din desene animate sau filme, ciorapii cu flori sau cu diferitele aplicații. Un alt lucru interzis cu desăvârșire este purtarea ciorapilor scurți la costum.

Vă prezentăm câteva variante de îmbrăcăminte, pentru bărbați cu stil:

Costum gri- cămaşă albă/bleu/roză/de culoarea fildeşului – cravată de orice culoare – pantofi negri – ciorapi în ton cu cravata.

● Costum albastru-închis – cămaşă albă/de culoarea fildeşului – cravată gri/roşie/bordo – pantofi negri/maro-închis – ciorapi bordo/gri.

● Costum verde-închis – cămaşă de culoarea fildeşului – cravată în nuanţe de verde/ roşu/maro – pantofi maro – ciorapi maro.

● Costum maro-închis– cămaşă albă/bej/roz – cravată în nuanţe de verde şi maro sau roşu şi maro – pantofi maro – ciorapi maro-închis.

● Costum negru – cămaşa albă – cravată gri/argintiu, roşu/negru – pantofi negri – ciorapi gri-fumurii/negri.

Anghinarea reduce balonarea, contribuie la regenerarea celulelor hepatice, stimulează eliminarea colesterolului din bilă, ajută la neutralizarea şi la eliminarea substanţelor toxice din ficat, diminuează senzatia de greaţă, adjuvant în calculoza biliară şi în hepatita cronică.

Produsele lactate conţin proteine care reduc tensiunea arterială şi antioxidanţii, un bun remediu împotriva stresului. În plus, potasiul din produsele lactate îndepărtează o parte din tensiunea musculară pentru a vă ajuta să vă relaxaţi.

 

Uleiul de ricin folosit în combaterea acneei și tratarea negilor

Puțini știu că uleiul de ricin este un antibacterian, antioxidant, antiinflamator, dar şi germicid, insecticid si fungicid, fiind bogat în acizi graşi nesaturaţi, proteine şi vitamina E. Dacă doriți să îl folosiți în combaterea acneei, este important de știut faptul că înainte de aplicare, zona trebuie curățată cu ajutorul unei dischete. Este recomandat ca ulei de ricin să fie aplicat seara, înainte de culcare, fiind lăsat să acționeze peste noapte. Dacă aveți probleme cu bătăturile, masați-le timp de 5 minute, de două ori pe zi cu ulei de ricin sau aplicați comprese timp de 30 de minute. Tratamentul trebuie realizat zilnic, până dispar.