Evenimentul Zilei > Social > Cum să combinați în mod corect sandalele cu o rochie de vară?
Cum să combinați în mod corect sandalele cu o rochie de vară?

Cum să combinați în mod corect sandalele cu o rochie de vară?

Moda este schimbătoare, la fel și regulile din această industrie: dacă înainte rochia cu pantofi sport era clar un NU, acum este o normalitate.

Cu toate acestea, există încă o serie de reguli nerostite pe care nici cei mai curajoși stilisti nu îndrăznesc să le încalce.

  1. Rochie creion cu sandale

O fustă creion este întotdeauna o piesă vestimentară de actualitate, perenă și populară în garderoba noastră și acest lucru este ușor de explicat: acest model prelungește picioarele, prezintă o imagine ușoară și o siluetă subțire. Sandalele alese corespunzător vor întări acest efect de „alungire”, în timp ce încălțămintea necorespunzătoare va distruge complet acest efect.

Recomandare:

O fustă creion va fi subliniată cu succes dacă optați pentru sandale clasice cu toc cui de 15 cm, fără platformă și cu vârf în V – vârful ascuțit prelungește piciorul și exact asta dorește și o rochie creion să facă. Pantofii cu toc cui arată bine dacă par fini și eleganți.

Ce trebuie evitat:

Este total interzis să combinați o rochie / fustă creion cu sandale cu toc înalt cu platformă voluminoasă, sandale gladiator.

  1. Rochie wrap cu sandale

Rochia wrap, în stilul anilor 40, se remarcă prin confortul său și oferă în același timp un aspect foarte feminin. Alegerea sandalelor este esențială: sandalele o pot transforma într-o rochie elegantă sau o rochie pentru casă.

Recomandare:

Pentru a sublinia în mod avantajos o rochie wrap, optați pentru sandale cu talpă plată sau cu toc mic.

Ce trebuie evitat:

Trebuie să evitați pantofii sport, șlapii și sandalele cu o platformă voluminoasă.

  1. Rochie tip cămașă cu sandale

Un alt hit al sezonului este rochia tip cămașă. Acest model nu se potrivește cu sandalele voluminoase sau cu aspect aspru. Luminozitatea și grația sunt exact efectul care se dorește cu această imagine tandră și estivală.

Recomandare:

Cu o astfel de rochie fuzionează foarte bine sandalele cu panglici și cele tip gladiator.

Ce trebuie evitat:

Cel mai adesea, rochia tip cămașă este un ansamblu confortabil și ușor de purtat de aceea este bine să renunțați  la stiletto și platformă înaltă. În rest, acest model de rochie permite absolut orice tip de încălțăminte: principalul lucru este că se combină specific cu rochia.

  1. Rochie vaporoasă din bumbac cu sandale

O rochie ușoară și în același timp feminină din bumbac trebuie să fie combinată cu iscusință cu sandale – acest lucru este absolut important dacă vreți să evitați un aspect exagerat de glamour sau, dimpotrivă, prea simplu.

Recomandare:

Rochiile de vară arată elegant atunci când sunt combinate cu sandale joase.

Ce trebuie evitat:

Sandalele voluminoase (mai ales în tonuri închise) rareori se potrivesc cu rochii simple din bumbac ușor. Dacă doriți să alegeți o variantă mai elegantă, aruncați o privire mai atentă la sandalele cu platformă ortopedică.

  1. Rochie mini cu sandale

Rochiile mini sunt specifice unui stil sexy și îndrăzneț, de aceea sandalele trebuie să fie alese cu multă grijă.

Recomandare:

Cu ținute scurte, încălțămintea cu toc înalt arată spectaculos: acordați atenție sandalelor cu toc cui, pene și chiar cele minimaliste. Femeile de talie medie și înaltă își pot permite, de asemenea, sandale cu talpă plată. Cu rochia mini sandalele grecești sunt combinate frumos, la fel și sandalele cu panglici, funde și pânză.

 Dacă doriți să vă prelungiți vizual picioarele, acordați atenție sandalelor care se potrivesc cu tonul pielii.

Ce trebuie evitat:

Nu există interdicții stricte cu privire la rochii scurte. Dar merită să ne amintim faptul că, în cazul hainelor care lasă picioarele dezgolite, nu este recomandat să le combinăm cu sandale prea deschise: imaginea poate părea modestă.

  1. Rochie lungă de seară cu sandale

Principalul punct de atracție dintr-un dress code de seară este rochia în sine. Sandalele ar trebui să fie o completarea armonioasă a imaginii și nu protagonistele acesteia.

Recomandare:

Sandale deschise și închise cu tocuri înalte sau medii.

Ce trebuie evitat:

În mod ideal, atunci când purtați o rochie lungă, celelalte persoane nu ar trebui să vă observe sandalele. Dar dacă toți cei prezenți și-au amintit de sandalele aurii strălucitoare care au umbrit rochia neagră, ați făcut o mare greșeală.