Evenimentul Zilei > Monden > Cum merge la plajă Sarah Jessica Parker. Nimeni nu și-ar fi imaginat asta
Cum merge la plajă Sarah Jessica Parker. Nimeni nu și-ar fi imaginat asta

Cum merge la plajă Sarah Jessica Parker. Nimeni nu și-ar fi imaginat asta

Sarah Jessica Parker și soțul său Matthew Broderick sunt niște actori avuți. Au mai multe case, una chiar lângă plajă, bani frumoși în conturi, dar trăiesc ca niște oameni obișnuiți.Întotdeauna imaginile vorbesc de la sine.

În acest weekend, Sarah Jessica Parker (SJP) și Matthew Broderick au ales să petreacă alături de cei trei copii ai lor la casa de pe plajă, situată undeva în nordul statului New York. Escapada lor relaxantă din Hamptons a fost surprinsă de paparazzi, iar dailymail.com a publicat o serie de fotografii cu Sarah și Matthew, dar niciuna cu copiii care se aflau în apă.

Actrița premiată de patru ori cu Globul de Aur are o siluetă de invidiat, iar costumul dintr-o singură piesă, ales negru, îi scoate în relief pielea bronzată și tonifiată. Acest lucru arată că SJP a petrecut mult timp pe plajă și că acest ultim weekend nu era doar o escapadă.

Broderick, în vârstă de 58 de ani, nu arată rău pentru un tătic. Paparazzi l-au surpins doar îmbrăcat într-un tricou gri și pantaloni scurți de culoare vernil, cu un model discret. Pe cap, actorul are o șapcă de baseball și o pereche de ochelari de soare rotunzi.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.