Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată cele mai SCUMPE telefoane mobile din lume. Ai putea să îţi cumperi o CASĂ de banii aştia
Cum arată cele mai SCUMPE telefoane mobile din lume. Ai putea să îţi cumperi o CASĂ de banii aştia

Cum arată cele mai SCUMPE telefoane mobile din lume. Ai putea să îţi cumperi o CASĂ de banii aştia

Vezi cum arată cele mai luxoase telefoane din lume şi cu ce sunt dotate!

8. iPhone Princess Plus

Designul iPhone Princess Plus nu are o configuraţie foarte diferită de a celorlalte dispozitive iPhone, ceea ce îl include în topul celor mai scumpe 10 telefoane din lume. Ideea de design a acestui telefon îi aparţine faimosului designer australian Peter Aloisson. Pe lângă faptul că e îmbrăcat în aur, acest dispozitiv Apple are în dotare nu mai puţin de180 de diamante tăiate în foarte mici dimensiuni şi de calitate foarte înaltă, potrivit spuselor designerului şi este estimat la preţul de 176.400 de dolari.

7. Telefonul Vertu cu diamante

Compania Vertu este cunoscută pentru telefoanele mobile foarte scumpe, printre care se numără şi telefonul Vertu Signature Diamond. Este făcut din platina şi beneficiază de un sistem de anamblare foarte complex, de mână. Decorat cu 200 de diamante, este estimat la 88.000 de dolari.

 

6. Smatrphone-ul VIPN BlackDiamond

În topul celor mai scumpe telefoane din lume intră şi Sony Ericsson Black Diamond, creat de Jaren Goh special pentru Sony. Când vine vorba de detaliile ecranului, nicio altă companie nu poate întrece Sony cu siguranţă. Acesta este estimat la preţul de nu mai mult de 300.000 de dolari.

5. Vertu Signature Cobra

Designul este unul exclusivist, judecând după silueta unei cobre în jurul telefonului. De designul acestuia s-a ocupat un bijutier francez, Boucheron şi este dotat cu un diamant şlefuit, unul alb şi 439 de ruble.

4. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot

Estimat la 1 milion de dolari, este doatat cu carcasă de lemn african vechi de 200 de ani şi este făcut din aur masiv de 180 de grame

3. Diamond Crypto Smartphone

De designul acestui gadget s-a ocupat Peter Alloison şi este apreciat ca fiind o operă de artă, motiv pentru care şi este estimat la 1,3 milioane de dolari Este înbrăcat în 80 de diamante, dintre care 10 sunt unele foarte rare.

2. GoldVish Le Million

Cu un design apartinţnd lui Emmnanuel Gueit, care s-a ocupat de-a lungul carierei sale de mai multe piese precum ceasuri şi bijuterii de lux, GoldVish Le Million este unul dintre cele mai luxoase telefoane din lume, lansat în Suedia. A fost premiat de Cartea Recordurilor în topul celor mai scumpe telefoane din lume la Cannes în 2006 şi costă în prezent 1,3 milioane de dolari

1. iPhone 3G King’s Button

Este dotat cu 138 de diamante care valorează 2,4 milioane de dolari. Diamantul aplicat pe butonul de ”Home” este unul de 6,6 carate şi dă un farmec deosebit gadget-ului ce ocupă primul loc în topul celor mai scumpe telefoane din lume.