Evenimentul Zilei > Actualitate > Cui îi e frică de Traian Băsescu? Lui Vanghelie, nu
Cui îi e frică de Traian Băsescu? Lui Vanghelie, nu

Cui îi e frică de Traian Băsescu? Lui Vanghelie, nu

Marian Vanghelie, primarul social-democrat al sectorului 5, îl numeşte "mincinos" pe Traian Băsescu şi spune că "nu se teme că va fi arestat de şeful statului" pentru că îl critică.

"Cred că şi eu îl cunosc puţin pe Traian Băsescu. Am lucrat cu el cât a fost primar general şi vă spun că este un mincinos şi nu mi-e frică că mă arestează. (…) Să nu ne fie frică să spunem lucrurilor pe nume, pentru că, dacă vom fi o ţară de fricoşi, în următorii 20 de ani va fi vai şi vai de tinerii aceştia din această sală. (…) Crede cineva că mai poate să păcălească Traian Băsescu cu arestările? Crede că e o soluţie pentru pensionari arestările?", a spus Marian Vanghelie, în faţa participanţilor la conferinţa conservatorilor bucureşteni, citat de Agerpres.
"Să-i spunem lui Traian Băsescu că nu se mai poate"

Primarul sectorului 5 a mărturisit că "şi el, şi Cristi Piedone, şi domnul Voiculescu, şi Adrian Năstase, şi Mircea Geoană, şi Crin Antonescu, şi Călin Popescu Tăriceanu, au greşit când au fost la guvernare".

"Cred că sunt unul care au spus că a fost bun parteneriatul cu PC şi cred în continuare că trebuie să fie un parteneriat cu PC. (…) Avem nevoie şi de PNL, de toţi românii, de societatea civilă, să-i spunem lui Traian Băsescu că nu se mai poate. Nu ne interesează arestările lui! Să aresteze pe cine crede el că e vinovat!", a mai spus Vanghelie.
Vanghelie: "Sunt onorat să candidez alături de Elena Udrea"
Primarul sectorului 5 a făcut, astăzi, referiri şi la Elena Udrea, ministrul Dezvoltării şi Turismului, alături de care a spus că este onorat să candideze la primăria Capitalei.
"O admir atât de mult pe Elena Udrea pentru toate realizările ei, chiar sunt impresionat şi vorbesc foarte serios. Cred că nici cinci bărbaţi la un loc n-ar fi putut să realizeze ce a realizat ea – un guvern cum doreşte ea, ea îl conduce, ea distribuie banii, ea rezolvă toate problemele în România. Şi, din acest punct de vedere, pentru mine este o onoare să candidez alături de Elena Udrea’, a afirmat Vanghelie, întrebat dacă se va înscrie la Primăria Capitalei în cazul în care Elena Udrea îşi va anunţa candidatura.

În finalul discursului, edilul social-democrat i-a îndemnat pe cei prezenţi în sală să iasă în stradă, dacă se va pune problema impozitării pensiilor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: