Evenimentul Zilei > Actualitate > Cu Ursu vopsit!
Cu Ursu vopsit!

Cu Ursu vopsit!

Fostul antrenor secund de la Dinamo II va fi paravan pentru Claudiu Niculescu, care n-are licenţă.

Eşecul din partida cu Steaua a provocat tensiune la echipa de fotbal Universitatea Cluj.
Antrenorul Ionuţ Badea, "secunzii" lui şi directorul sportiv Felix Grigore au demisionat, iar atacantul Claudiu Niculescu a fost desemnat de patronul Florian Walter să se ocupe de pregătirea "şepcilor roşii".
L-a antrenat pe fiul lui Walter
Cum "Clau-gol" nu deţine licenţa Pro, necesară pentru a antrena în Liga I, Walter l-a numit ieri în funcţia de manager pe Emil Ursu, fost antrenor la Dinamo II, echipă finanţată cu ani în urmă de actualul patron al ardelenilor.
Tehnicianul va fi trecut în acte ca "principal", cum s-a întâmplat în trecut şi la Astra Ploieşti, unde a fost paravan" pentru Tibor Selymes.
Pe la colţuri se vorbeşte că aducerea la "U" a lui Ursu, fost coleg la juniorii echipei Dinamo cu Cristi Borcea, este un gest de răsplată al lui Walter faţă de antrenorul care l-a pregătit la Dinamo II, împreună cu "principalul" Cornel Ţălnar, pe fiul său.
Ionuţ Badea a explicat ieri de ce a demisionat: "Mi s-a trimis o hârtie prin care mi se cerea să-l reprimesc la echipă pe Gabi Boştină. Nu puteam fi de acord. Domnul Walter ştia de decizia de a-l trimite pe Gabi la «satelit», dar, ulterior, a susţinut contrariul".
"M-am simţit ca un profesor tras de urechi de director fiindcă un elev a chiulit!“
IONUŢ BADEA, fost antrenor la "U" Cluj

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: