CTP despre Antonescu: "A acceptat să parlească la bordel"

CTP despre Antonescu: "A acceptat să parlească la bordel"

Liderul PNL, Crin Antonescu, a fost taxat de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, într-un editorial publicat în "Gândul", pentru că a acceptat să "parlească la bordel", adică să comenteze imaginile cu fostul premier Emil Boc, surprins dezbrăcat într-un vestiar, difuzate de postul de televiziune Antena 1.

După ce povestește cum a refuzat "politicos" invitația producătorului emisiunii "Un show păcătos" de a interveni, aseară, la această emisiune pe motiv că "este un caz special, o dezvăluire senzațională cu un politician de vârf", Cristian Tudor Popescu îl sancționează pe Crin Antonescu pentru "cheful" acestuia de a comenta imaginile difuzate de Antena 1 cu Emil Boc dezbrăcat. "Corpul gol este proprietate privată a persoanei care îl deţine" "Dl Crin Antonescu a acceptat invitaţia să parlească la bordel. A comentat minute în şir imaginile rulate în buclă cu dl Emil Boc gol într-un vestiar de sport, filmat din spate pe ascuns. (..) A încheiat «în forţă» cu o glumă de campanie: «Eu cred că l-a filmat un pedelist, că ăştia nu-s oameni de încredere nici între ei, hi, hi»", a scris Popescu, care s-ar fi așteptat ca Antonescu "să ceară oprirea imediată a difuzării imaginilor cu un om filmat într-o situaţie intimă, într-un spaţiu privat, fără ştirea lui, chiar dacă îi e adversar politic, şi să închidă telefonul". "Obscenă mi se pare vocea lui Crin Antonescu"

"Corpul gol este proprietate privată a persoanei care îl deţine. Dacă dl Antonescu ar afla că i se ascultă ilegal convorbirile telefonice ar sări cu siguranţă de trei coţi. Faptul că dl Boc a fost filmat astfel îl îndeamnă la cozerie...", a subliniat Cristian Tudor Popescu, căruia i s-a părut obscenă nu imaginea cu Boc, care "nu dansa gol pe masă, ci se schimba într-un vestiar", ci vocea lui Crin Antonescu "comentând aşa ceva în vreme ce sunt oameni care aşteaptă sub zăpezi să fie filmaţi după ce îşi dau duhul".

Ne puteți urmări și pe Google News