Evenimentul Zilei > Actualitate > CTP despre Antonescu: „A acceptat să parlească la bordel”
CTP despre Antonescu: „A acceptat să parlească la bordel”

CTP despre Antonescu: „A acceptat să parlească la bordel”

Liderul PNL, Crin Antonescu, a fost taxat de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, într-un editorial publicat în "Gândul", pentru că a acceptat să "parlească la bordel", adică să comenteze imaginile cu fostul premier Emil Boc, surprins dezbrăcat într-un vestiar, difuzate de postul de televiziune Antena 1.

După ce povestește cum a refuzat "politicos" invitația producătorului emisiunii "Un show păcătos" de a interveni, aseară, la această emisiune pe motiv că "este un caz special, o dezvăluire senzațională cu un politician de vârf", Cristian Tudor Popescu îl sancționează pe Crin Antonescu pentru "cheful" acestuia de a comenta imaginile difuzate de Antena 1 cu Emil Boc dezbrăcat.
"Corpul gol este proprietate privată a persoanei care îl deţine"
"Dl Crin Antonescu a acceptat invitaţia să parlească la bordel. A comentat minute în şir imaginile rulate în buclă cu dl Emil Boc gol într-un vestiar de sport, filmat din spate pe ascuns. (..) A încheiat «în forţă» cu o glumă de campanie: «Eu cred că l-a filmat un pedelist, că ăştia nu-s oameni de încredere nici între ei, hi, hi»", a scris Popescu, care s-ar fi așteptat ca Antonescu "să ceară oprirea imediată a difuzării imaginilor cu un om filmat într-o situaţie intimă, într-un spaţiu privat, fără ştirea lui, chiar dacă îi e adversar politic, şi să închidă telefonul".
"Obscenă mi se pare vocea lui Crin Antonescu"

"Corpul gol este proprietate privată a persoanei care îl deţine. Dacă dl Antonescu ar afla că i se ascultă ilegal convorbirile telefonice ar sări cu siguranţă de trei coţi. Faptul că dl Boc a fost filmat astfel îl îndeamnă la cozerie…", a subliniat Cristian Tudor Popescu, căruia i s-a părut obscenă nu imaginea cu Boc, care "nu dansa gol pe masă, ci se schimba într-un vestiar", ci vocea lui Crin Antonescu "comentând aşa ceva în vreme ce sunt oameni care aşteaptă sub zăpezi să fie filmaţi după ce îşi dau duhul".