CSMS Iaşi a reuşit aseară să câştige primul punct în actualul sezon al Ligii I la fotbal. Formaţia din Copou a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida cu Petrolul Ploieşti, din etapa a 4-a a Ligii I la fotbal.
Meciul a avut o desfăşurare nerecomandată cardiacilor. „Găzarii” au deschis scorul în minutul 41, prin Hamza, gazdele au egalat prin Straton (54), Petrolul a revenit în avantaj graţie golului înscris de Marinescu în minutul 87, dar când toată lumea aştepta fluierul final, Pătulea a adus o egalare nesperată pentru ieşeni (90+3).
După meci, Ionuţ Popa, antrenorul echipei CSMS Iaşi, a părut că este cu gândul mai mult la amicalul pe care Dinamo îl va disputa în această seară cu FC Barcelona, pe „Arena Naţională” (ora 20.15, în direct la Digi Sport 1 şi la Realitatea TV), decât la punctul câştigat de formaţia pe care o pregăteşte.
„Când îl văd pe Messi că driblează întruna, mă apucă dracii! M-am săturat să-l văd driblând atâta! O să mă uit, totuşi, la meciul Dinamo – FC Barcelona, cred că o să fie un spectacol frumos”, a declarat Ionuţ Popa, la emisiunea „Fanatik Show”, de pe Digi Sport.