Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > CRONICA TV: Cum s-a născut Oana Lis de ziua ei la Simona Gherghe în platou
CRONICA TV: Cum s-a născut Oana Lis de ziua ei la Simona Gherghe în platou

CRONICA TV: Cum s-a născut Oana Lis de ziua ei la Simona Gherghe în platou

"Ne-am întors în direct şi nu vă mai ţin pe jar…". Aşa, nu ne mai ţine pe jaratec Simona Gherghe, spune odată cine, cine, cine ne iubeşte mai mult decât tine? Păi cine să ne "iubească"?

Cineva care n-are nicio jenă, care face tot posibilul să se afişeze nu contează cum, doar să se afişeze, în cazul acestei persoane însuşi afişul fiind o afişare…Cineva care nu demult s-a costumat în Wilma Flintstone. Şi Fred Flinstone ce zicea? A avut alte preocupări, şi o să vedeţi de care. Deocamdată, are cuvântul Wilma, adică, pardon, Oana Lis.
Ea e surpriza, pentru ea suntem nejăruiţi încă de Simona. Şi Wilma, pardon, Oana Lis intră. Şi hăhăie. Şi hăhăie. Şi… Opreşte-te femeie! Că îţi face fata asta, Simona Gherghe, o plecăciune adâncă şi tu nici măcar n-ai văzut-o. De atâta hăhăială. Nu-i vorbă, că nici Simona nu mai vede hăhăiala de atâta plecăciune.
Dar care este motivul, cauza, pentru ce tot acest zumzăit de albine cu vaca nebună în fâlfâitul aripilor? "Oana face 33. De ani!". Wow! Fâl-Fâl! Ca la doctor, dar nici măcar."O vârstă foarte frumoasă", se entuziasmează Simona. "Mă simt foarte bine de ziua mea", se repede hâhâita-sărbătorita, de parcă în acel moment se născuse, de ziua ei, la Simona în platou.
"Domnul Lis ţi-a făcut vreun cadou?". Da Simo, i-a făcut, bineînţeles, că doar nu era să lase Fred Flinstone, pardon, Viorel Lis, situaţia nerezolvată, nu putea să vă lase cu ratingul în coada peştelui de ape tulburi. I-a pus o scrisoare sub pernă! "Poţi s-o păstrezi toată viaţa! Să o arăţi la copii, nepoţi…". Cu siguranţă Simo. Aşa va face, dar numai ca să arate cât îl duce capul ca de cauciuc pe Fred Flinstone, pardon, Viorel Lis.
Sinceri să fim, nu ne-a împrimăvărat scrisoarea, nu ne-a mirosit a muguri, ci a ierburi pe care fac pipi animaluţele din cartier. Striviţi de corola de minuni a lui Fred Flinstone, pardon Viorel Lis, ne-am cuibărit adânc în noi înşine, aşteptând să vină pompieriţa Gherghe, focul să ni-l stingă…

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: