“Generez un sentiment de împăcare în societate”, a mai spus preşedintele. La finalul discursului, el a înmânat Flacăra reprezentanţilor postului de televiziune Antena 3, susţinând că aceştia au cea mai mare nevoie de ea dintre toţi reprezentanţii mass-media.
“Frige tare Flacăra Democraţiei”, a mai spus Traian Băsescu în momentul în care a pasat torţa reporterului Antena 3. OK. Întrebarea care se pune acum este: “Ce a făcut Antena 3 cu torţa lui Băsescu?”, deoarece răspunsul “Şi-a băgat-o … rating” nu ţine. Din surse care şi-au păstrat anonimatul am aflat că, cităm “Antena 3 nu a luat-o. E tot la el”.
Că postul lui Voiculescu nu “şi-a luat-o” nu-i nimic, deoarece nu e timpul pierdut. Că e tot la el, adică la Preşedinte, e OK, deoarece în stilul caracteristic, i-o va “da” Antenei 3 de câte ori va avea prilejul.
Sincer vorbind, ne pare rău că reporterul nu a luat torţa, deoarece anteniştii aveau astfel ocazia de a face talk show-uri cu adevărat inedite, cu torţa aprinsă în … rating. Mai ales când sunt sabotaţi şi li se taie curentul, inclusiv de a pune la cale un marş “retragerea cu torţe”…