CRONICA TV: Amintiri din copilăria lui Irinel Columbeanu

CRONICA TV: Amintiri din copilăria lui Irinel Columbeanu

Apare şi el la tv când poate şi cum poate. Povesteşte ce o să facă, ce o să dreagă, cum o să o mai dreagă. Şi ne pare al naibii de rău că nu deapănă şi amintiri din copilărie.

Dar niciodată nu e prea târziu, şi chiar îl putem ajuta în acest sens, cu un… mic remember.

La vârsta de trei ani a primit cadou de la părinţi prima bicicletă. Mai târziu şi-a descoperit pasiunea pentru maşini. În copilărie a fost foarte ataşat de mama sa. În tinereţe avea plete şi fuma, din cauza aceasta în perioada liceului a avut nota 9 la purtare ceea ce i-a adus pierderea premiului întâi. Iri a protestat: a venit la şcoală cu reverele de la uniformă smulse.

A visat toată copilăria să depăşească situaţia financiară "modestă şi austeră" a familiei în care s-a născut.

Ne puteți urmări și pe Google News

A debutat în negustorie la vârsta de 14 ani, când a fost trimis într-o tabără internaţională în Franţa. Irinel a cumparat atunci din ţară obiecte artizanale ieftine, pe care ştia că occidentalii le apreciază, apoi le vindea…

Prima maşină a avut-o la vârsta de 19 ani: un Trabant, pe care l-a cumpărat în primul an de facultate. Tinereţea petrecută ca inginer la Baloteşti i-a adus experienţe unice în viaţă…

Am vrea şi noi să le aflăm, de la tv bineînţeles, că de când a fost făcut afiş de propria-i propagandă electorală, nu îşi mai dă seama că umbrela e prea mare pentru el. Umbrela din afiş.