CRONICA MONDENĂ. Şi tu, Brutus! Sau diferenţa între Braşov, Târgu Jiu şi Câmpia Turzii

CRONICA MONDENĂ. Şi tu, Brutus! Sau diferenţa între Braşov, Târgu Jiu şi Câmpia Turzii

În decursul timpului, Trustul media fondat, crescut şi condus de Adrian Sârbu a devenit un exemplu pentru România din toate punctele de vedere. Pornind de la bun gust până la eficienţă.

Mai mult, am observat mereu o mare atenţie pe care conducerea PRO o acordă unor detalii legate de viaţa personală a angajaţilor şi colaboratorilor. Orice suspiciune de scandal sau de imoralitate a fost întotdeauna tăiată de la rădăcină. Este motivul pentru care m-am mirat că nunta lui Pepe, cu toată hemoragia de manelism care a înconjurat-o, a fost promovată tocmai de Trustul PRO.

În loc să desprindă din personalitatea acestui iubit cântăreţ ceea ce este frumos şi iubit de toată lumea, Trustul a mediatizat o petrecere cu teancuri de bani şi dialoguri în care se spunea că Marioara Zăvoranu seamănă cu un hipopotam, nevasta lui Pepe s-a pozat goală pentru că îşi pusese silicoane, dar a fost virgină atunci...

Adrian Sârbu este din partea cea mai elegantă a Braşovului. Măruţă şi nevastă-sa, naşii şi promotorii evenimentului din Târgu Jiu respectiv Câmpia Turzii. Asta o fi făcut diferenţa!

Ne puteți urmări și pe Google News