Într-un timp record o mare parte dintre români ştiu destule lucruri despre aceşti oameni. La început am văzut o casă bogată de om gospodar, o vilă impunătoare. Am aflat că Nelu Pastramă, tatăl soţiei lui Pepe, le-ar fi dat cu ocazia căsătoriei un ajutor de 120.000 de euro. Deşi a fost privită cu invidie de multele fane a lui Pepe, Raluca, soţia lui tânără şi însărcinată într-o lună avansată, nu putea să facă decât o impresie bună.
Ce poţi să spui urât despre o fată tânără care poartă şi un copil în pântec? În mod normal nimic pentru că nu se face, nu este frumos. Apoi lucrurile au luat-o razna. A apărut sora Ralucăi, care nu a primit, de la tatăl ei, decât un milion de lei vechi la nuntă “pentru taxi". Ea a spus întregii naţiuni că Raluca nu ar fi fost fată mare şi că s-ar fi cusut pentru Pepe. A indicat şi foşti iubiţi ai surorii ei vitrege. S-au trezit să protesteze membrii importanţi şi onorabili ai staborului, dar şi reprezentanţi de seamă ai pegrei care apare în unele emisiuni Tv. Nu s-a lămurit, dar impresia a fost proastă. Deşi nu recunoaşte , multă lume s-a uitat la acele emisiuni pentru că mahalaua ne place.
Paralel cu aceste discuţii, oarecum familiale, au intervenit Oana Zăvoranu şi mama ei. A început un veritabil război. Pepe a fost terfelit şi nu a rămas dator. Naşii Măruţă s-au speriat şi au dispărut din telenovelă. Povestea a continuat pe toate posturile şi în mai toate ziarele. Familia Pastramă a ajuns celebră. Îmi este necaz. Cu noi contemporan este un mare muzician român căruia i-a fost dată o vioară Stradivarius. Ştiţi cum îl cheamă?