CRONICA MONDENĂ. Episoade din viaţa unei Zâne. De ce urăşte paparazzii Andreea Marin (I)

CRONICA MONDENĂ. Episoade din viaţa unei Zâne. De ce urăşte paparazzii Andreea Marin (I)

Aseară, la emisiunea lui Robert Turcescu, de pe B1 TV, Andreea Marin s-a transformat într-un fel de procuror împotriva unor jurnalişti şi a unor gazete. Doar când partenerele de talk-show făceau câte o aluzie la Mihaela Rădulescu, rivala ei de alcov, tv şi fiţe, îşi pierdea cumpătul.

În principiu, Andreea Marin poate avea şi dreptate. Amestecul presei tabloide în viaţa unor vedete nu este în regulă întotdeauna. Noi cititorii ne bucurăm, dar cei în cauză sunt foarte prejudiciaţi. De fapt, aceste şicane pot înceta începând cu data de 1 octombrie când o nouă legislaţie va funcţiona în România şi imaginea fiecărui cetăţean va fi protejată.

Andreea Marin ştie bine asta şi vrea să-şi ia toate meritele. Doreşte să se pună ea în fruntea luptei împotriva tabloidelor, să devină o Ana Ipătescu sau un fel de Jeanne D'Arc. O femeie-erou, care a făcut multe sacrificii pentru ca binele să câştige.

Dar nu va reuşi, paparazzi ştiu multe despre ea şi toate acestea vor fi spuse. Pentru început să facem câteva referiri numai la personajele prezente aseară în platou.

Ne puteți urmări și pe Google News

La un moment dat, în revista Star, Andreea Marin, o doamnă respectabilă în prezent, o deontoloagă, o perfecţiune, o mamă devotată copilului ei şi tuturor copiilor şi mamelor din România ieşea, într-o dimineaţă, din garsoniera lui Robert Turcescu, aflată undeva prin Piaţa Muncii, din Bucureşti. Paparazzii o urmăriseră şi seara, când intrase. Ce-or fi făcut ei acolo toată noaptea? Nimeni nu va şti. Robert încă nu îşi găsise marea dragoste şi, poate, fusese o victimă. Dar principala problem era alta. Andreea se deplasa, în timpurile acelea, cu un ML, dăruit de Ion Ţiriac. Relaţia ei cu Ţiriac era comentată de toată presa mondenă. În zilele acelea se scria despre faptul că diferenţa între posibilii ei iubiţi , adică 36 de ani era destul de mare …cu siguranţă mai mare decât vârsta Zânei în acel moment… (va urma) CITIŢI ŞI:

  • Andreea Marin, în căutarea celei de-a doua perioade de glorie