CRONICA MONDENĂ. Apropierea între Bianca Drăguşanu şi Gigi Becali

CRONICA MONDENĂ. Apropierea între Bianca Drăguşanu şi Gigi Becali

Ce fel de apropiere? La prima vedere s-ar putea crede că Bianca a pus ochii pe cineva de la Steaua şi că Patronul aprobă şi se pregăteşte de năşit, sau este îngrijorat pentru condiţia fizică a fotbalistului, ameninţă şi poate chiar jigneşte.

Poate s-au ciocnit cu maşina. Deşi lui Gigi nu i s-a întâmplat. El îşi conduce toate maşinile şi nu am auzit să fi fost implicat în evenimente rutiere. Bianca mai mult încurcă circulaţia, parcând neregulamentar. Deşi, pe vremea asta nu prea scapă nimeni...

Poate Bianca, singură acum, i-a pus gând rău nepotului preferat, Lucian, machedonii nu o plac, iubitele acestuia s-or fi dus să plângă la Gigi, el a făcut un fel de stabor şi fata a ieşit bine.

Sau s-or fi întâlnit la Liceul I.L.Caragiale, unde săptămâna trecută Gigi a finanţat, cu prilejul împlinirii a 160 de ani de la naşterea dramaturgului, un bust din bronz. Totul a costat 6.000 de euro. O fi fost şi Bianca? Nu cred. De fapt nu ştiu dacă şi unde s-or fi întâlnit, deşi asta se poate întâmpla şi când citiţi aceste rânduri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ei doi sunt, însă, alături într-un top al celor mai mediatizaţi români în luna ianuarie după ce au fost studiate 400 de publicaţii tipărite (centrale şi locale). Gigi apare de 526 de ori, Bianca doar de 85 de ori. Amatorii de statistici au stabilit că dacă Gigi şi-ar fi comandat şi plătit apariţiile l-ar fi costat 2.157.566 euro. În aceeaşi situaţie Bianca ar fi scos din buzunar puţin peste 300.000 euro.

Ne place nu ne place aceştia sunt cei mai importanţi români. Interesul pentru ei este enorm, altfel ziarele nu i-ar pomeni. Orice alte păreri am avea trebuie să luăm cu toată seriozitatea în consideraţie opţiunile majorităţii.

Personal îl apreciez pe Gigi Becali. Este pasionat de fotbal şi de clubul Steaua. A investit în această pasiune şi rezultatele au fost pe măsură. Marile succese şi multele scandaluri i se datorează în exclusivitate. A ajutat oameni necăjiţi, cartiere şi comune întregi. M-am bucurat când a fost eliberat din arest şi când judecătorii l-au achitat recent. Consider că s-a făcut dreptate.

Bianca Drăguşanu nu îmi spune nimic. Aş putea să apreciez doar faptul că şi-a dorit să ajungă celebră şi a reuşit. S-a operat, s-a amestecat în toate cancanurile posibile, a avut fler. S-a lipit de Cătălin Botezatu, o figură controversată pe latura amoroasă, a reuşit să lucreze la cea mai populară emisiune nocturnă, a avut o aventură cu un fotbalist îndrăgit. Să vedem ce mai inventează în continuare pentru că la Gigi Becali este mult mai uşor. Pe el îl caută gazetarii şi televiziunile chiar şi acum când campionatul nu a început.