Cristina Spătar nu își mai ascunde relația pe care o are, de câțiva ani, cu antrenorul de fitness mai tânăr cu 22 de ani, fostul iubit al mezinei lui Corneliu Vadim Tudor. Aceasta susține că i-a cunoscut și copiii și că se înțeleg foarte bine. Cristina este foarte supărată pe fostul soț pentru că încă așteaptă pensia alimentară pentru cei doi copii. 

Viața Cristinei Spătar s-a transformat, de câțiva ani. Cântăreața a părăsit palatul în care a locuit alături de fostul soț și s-a mutat cu cei doi copii într-un apartament modest, la ușa căruia mai bate din când în când și iubitul cu 22 de ani mai tânăr, pe care nu-l mai ține atât de ascuns.

„- Cu viața sentimentală?

– Păi, de trei ani tot îmi revin, doi ani și jumătate.

– Copiii îl cunosc?

 – Da.

 – S-au obișnuit cu el, nu?

 – Da.

– Fostul soț plătește pensie alimentară?

 – Nu. Deocamdată… deocamdată, așteptăm.

 – La cât s-ar ridica pensia alimentară?

 – Și asta e un mare secret. E foarte mică și nu pot să divulg. Așa, una normală, de oameni normali… la nivelul lui…”, a mărturisit Cristina Spătar, conform Cancan.

Cântăreaţa şi-a scos la vânzare şi o parte din colecţia de ceasuri din aur, pe care le oferă la preţuri cu mult sub valoarea reală. Cristina a şi recunoscut că nu se mai poate bucura de luxul de altădată şi că problemele financiare îi dau bătăi de cap. 

„Așa cum are toată lumea în ziua de azi. Voi știți, concurența e mare, concertele din ce în ce mai puține… asta e!”, a mai spus Cristina Spătar.

Aceasta ar obține 13.500 de euro pe ceasuri, dacă ar reuşi să le vândă. Cristina le-ar fi primit de la fostul iubit, italianul Mirco Maschio, cu care plănuia să se şi căsătorească. Pe lângă acestea, a mai scos din garderobă şi o geantă pe care speră să obţină 3.000 de euro. Garderoba şi bijuteriile fostei regine R&B sunt mai valoroase chiar şi decât cele ale unei purtătoare de sânge albastru. Din câte se pare, inelul de logodnă valorează cât o garsonieră: 43.000 de euro.

Cristina a avut, de-a lungul vieții, lipici la afaceriști milionari, precum Mirco Maschio sau Alexander Adamescu. Actualul iubit, însă, e doar mult mai tânăr, cu… vreo 22 ani. Tibi îi era antrenor personal Cristinei, iar o serie de fotografii apărute în presă au lansat multe semne de întrebare cu privire la apropierea lor. 

Înainte de miezul nopţii, Cristina îl aştepta pe Tibi în maşină. Acesta a ieșit dintr-un supermarket cu câteva cumpărături, apoi a urcat lângă cea supranumită regina R&B. Cristina s-a aplecat pe bancheta din spate, de unde și-a cules poşeta. A cotrobăit prin ea, apoi i-a înmânat ceva tânărului. În semn de mulţumire, Tibi i-a răspuns cu un sărut senzual. Panicaţi, s-au uitat apoi în jurul lor ca nu cumva cineva să-i fi zărit.

Cristina Spătar a povestit că tânărul antrenor este asociatul ei într-un business cu corsete şi a lăsat să se înţeleagă că n-ar fi deranjată dacă s-ar asocia şi sentimental.

„- Lumea vorbeşte că de fapt tu ai slăbit cu ajutorul noului tău iubit care este antrenor de fitness.

 – Nu este iubitul meu, dă-mi voie să nu vorbesc de viaţa personală, este partenerul meu de afaceri în această afacere, avem o firmă împreună şi cred că o să ne mai vedeţi împreună. 

 – E posibil să se lege ceva?

 – E posibil, mai ştii… orice e posibil.

– În iubire crezi în continuare…

– Da, nu mai cred în căsătorie şi nici n-o să mai fie cazul vreodată.

 – Nu te-ai mai căsători niciodată?

 – Nu!

 – Bagi mâna în foc?

– O bag!

 – Şi dacă întâlneşti sufletul pereche?

 – Dă-mi voie să nu mai spun nimic.”, spunea Cristina Spătar.

„În primul rând, vreau să fiu scoasă din această ecuaţie pentru că e ruşinos şi penibil să vorbesc despre relaţia unui puşti de 22 de ani şi a unei femei care i-ar putea fi mamă. Vreau ca numele de Vadim Tudor să nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru că nu mă reprezintă şi am destule probleme de care să-mi fac griji ca să mă împiedic de ceva atât de minuscul. În tot acest timp în care el îşi construia relaţia cu această femeie, noi doi ne-am mai văzut, ba chiar a încercat să se împace cu mine.”, mărturisea atunci Jeni Vadim.

Te-ar putea interesa și: