România U21 s-a calificat, luni, 24 iunie, în semifinalele turneului final din Italia și San Marino, dar performanţa a fost umbrită de un scandal. Iubita lui Cristi Manea a fost lovită şi umplută de sânge de doi suporteri români, o fată și un băiat. Potrivit România TV, fotbalistul ar fi mers să-i dea tricoul fratelui prietenei sale, dar când a ajuns lângă gard, iubita fotbalistului și fratele acesteia au fost împiedicaţi să ajungă la Cristi Manea de către o fană aflată pe gard. Aceasta chiar a lovit-o pe iubita fotbalistului cu piciorul în faţă, iar când fratele prietenei lui Cristi Manea a vrut să o dea la o parte, un bărbat, care era împreună cu fata de pe gard, a lovit-o şi el cu pumnul pe Alina.

Iubita fotbalistului Cristi Manea a ajuns la spital, la finalul partidei România – Franța, după ce a fost agresată de doi suporteri, în timp ce voia să-și îmbrățișeze soțul.

Calificarea naționalei de tineret în semifinalele Campionatului European de Tineret a fost umbrită de un anunț făcut de selecționerul Mirel Rădoi.

„Istoria continuă, indiferent de adversar va trebui să continuăm povestea asta frumoasă. Chiar dacă această calificare a fost puţin umbrită de doi dintre suporteri, care au lovit-o pe soţia lui Cristi Manea", a spus selecționerul. Cristi Manea a mers în tribună, pentru a-și saluta soția, iar o femeie aflată în grupul fanilor români i-a barat calea fotbalistului.

S-a creat o busculadă, soția fundașului dreapta a fost lovită în față și a început să sângereze. Victima a ajuns la spital, iar un suporter român a fost arestat. Aflat în zonă, Gică Hagi i-a transmis lui Manea să se ducă în vestiar și să nu participe la conflict.