"Nu cred că a fost securist (…) dom’le în comerţul exterior în poziţia aia nu erai un biet informator. Deci dacă a fost, a fost ceva serios", a declarat Antonescu, într-o emisiune la OTV.

El a fost întrebat de ce s-a aliat cu acesta. "Păi dar nu am spus că mă aliez cu toţi acei oameni cu care am un obiectiv politic corect?! Şi o mai spun o dată. Dan Voiculescu, de ani de zile, cu partidul lui, cu trustul lui media, acţionează, în opinia mea, corect. Acţionează corect apărând nişte valori democratice, denunţând nişte lucruri anormale, aberante, nedemocratice, nişte hoţii care se întâmplă în România sub regimul lui Traian Băsescu şi atunci e normal să fim aliaţi politic, dacă avem acelaşi scop", a mai explicat Antonescu, conform mediafax.ro.
La OTV, Antonescu i-a regalat pe telespectatori şi cu părerile sale în alte privinţe, cum ar fi că Brătienii nu erau foarte democraţi şi că " au făcut şi ei tot felul de combinaţii, tot felul de lucruri discutabile", că Ion Iliescu este "un personaj destul de bătrân" şi că, din punct de vedere al compomisurilor, "ce mi-e alianţa cu PSD, ce mi-e alianţa cu PD făcută din 2003".

CITIŢI ŞI:
  • Antonescu nu crede că Brătienii s-ar învârti în mormânt din cauza alianţei PNL-PSD: "Au făcut şi ei tot felul de combinaţii"