"Categoric nu avem cum să fim mulţumiţi, pentru că este vorba de o tragedie, iar dacă acţiunea autorităţilor ar fi fost una pe măsura responsabilităţilor tot am fi suferit cu toţii în această emoţie publică. (…) Nu sunt mulţumit, aşa cum cred că nimeni nu este mulţumit şi aştept în continuare clarificări", a spus Antonescu, la Realitatea Tv.
În ceea ce o privește pe Ramona Mănescu, liderul PNL a spus că nu ministrul Transporturilor avea responsabilitatea directă, ci ROMATSA, o autoritate aflată în subordinea ministerului.

"Sunt două lucruri aici. Cine ar trebui demis din Guvern a decis astăzi dl prim-ministru în urma unui raport pe care l-a primit de la viceprim-ministrul Gabriel Oprea, un raport asupra căruia m-am informat, decizii asupra cărora m-am informat şi în care îl sprijin fiindcă este decizia primului-ministru în această fază. Doi: ceea ce a răspuns doamna ministru înainte de a intra într-un minister nu cred că poate fi luat în discuţie. (…) Nu ministrul Transporturilor avea responsabilitate directă din câte vedem acum din raport şi din toate procedurile şi toate actele normative care reglementează, ci o autoritate aflată în subordinea Ministerului Transporturilor şi anume ROMATSA", a mai spus președintele PNL.

El a mai spus că în situația accidentului aviatic, comunicarea a fost "catastrofală".

‘Discuţia aceasta continuă şi din punctul de vedere al comunicării a fost catastrofală, pentru că nici ministrul de Interne sau cineva din Ministerul de Interne, nici Ministerul Transporturilor sau directorul ROMATSA sau cineva în numele ministerului, nici STS nu au oferit pe parcursul acestor ore dramatice şi momentelor care au urmat explicaţii de la cap la coadă şi acest lucru îl aştept şi eu încă şi în funcţie de acest lucru putem să evaluăm şi să reevaluăm’, a mai spus Antonescu.

"La partid urmează în câteva zile o evaluare generală în care şi aceste evenimente vor fi luate în calcul cu precădere.(…)Nu fac un secret că este foarte probabil să fac astfel de propuneri la această şedinţă peste câteva zile”, a adăugat liderul PNL.

Te-ar putea interesa și: