Evenimentul Zilei > Actualitate > Crin Antonescu, în dialog cu „ratații presei”
Crin Antonescu, în dialog cu „ratații presei”

Crin Antonescu, în dialog cu „ratații presei”

Liderul PNL, Crin Antonescu, a uitat că în toamna anului trecut, într-o criză de nervi, i-a numit pe jurnaliștii Ioana Lupea și Mircea Marian "ratați". Aseară, Antonescu a dat curs invitației postului de televiziune TVR Info, și a participat la emisiunea moderată de Ioana Lupea.

Pe 28 octombrie, anul trecut, pe Crin Antonescu l-au lăsat nervii și a aruncat cu jigniri în dreapta şi în stânga. "Victime" au fost Rodica Culcer, şefa Departamentului de ştiri din TVR, şi jurnaliştii Ioana Lupea (TVR) şi Mircea Marian (Evenimentul zilei),  care realizează de luni până vineri emisiunea "Foc încrucişat" la TVR Info. Liderul PNL a spus despre aceştia din urmă că sunt "rataţi care nu au reuşit în presa de pe piaţă, plătiţi gras, din bani publici".

"Pe banii mei, din impozitele mele, ei să facă ce era Televiziunea Română înainte de ’89, de dimineaţă până seara, aducând toţi rataţii care nu au reuşit în presa de pe piaţă, cum e Lupea, Mircea Marian…Deci, eu vorbesc de oameni plătiţi gras, din bani publici, ca să facă politică de partid. E inacceptabil. Asta am cu doamna Culcer", a spus atunci liderul PNL.
La câteva zile, preşedintele PNL spunea că Televiziunea Română s-a transformat într-o "instituţie de propagandă" a actualei puteri şi că îşi asumă ca pe o obligaţie schimbarea acestei stări de lucruri.
CITIȚI ȘI:

  • Antonescu către Ponta: "Victore, tu trebuie să-i convingi că ești în București, eu că nu dorm. E greu cu Evenimentul zilei!"
  • CRIN ANTONESCU recurge la AMENINŢĂRI: "Spuneţi celor de la EVZ că, după ce înţarcă bălaia, s-ar putea să-şi mai dorească să fie ziarişti"
  • Adriana Săftoiu: Crin Antonescu este vizibil refulat
  • Micile războiae ale marelui Antonescu
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: