Evenimentul Zilei > Actualitate > VEZI ce spune Antonescu despre faptul că el nu a fost sunat de Ungureanu
VEZI ce spune Antonescu despre faptul că el nu a fost sunat de Ungureanu

VEZI ce spune Antonescu despre faptul că el nu a fost sunat de Ungureanu

Liderul PNL, Crin Antonescu nu este supărat că premierul Mihai Ungureanu nu l-a sunat și pe el, pentru că nu avea de ce. Nu este deranjat nici că a fost sunat Victor Ponta, dar este deranjat de faptul că premierul s-a pretat la "o asemenea diversiune subțire rău".

Invitat, în această seara, la Antena 3, liderul PNL, Crin Antonescu a fost întrebat dacă este suparat că nu a fost sunat și el de premierul Mihai Razvan Ungureanu." Nu mi se pare important. Nu mă deranjează că-l sună pe Ponta. Mă deranjează, pentru că mi se pare nedemn pentru un om în poziția dumnealui să se preteze la o asemenea diversiune subțire rău.(…)Este foarte limpede că această poveste a fost construită în încercarea de a adânci o fisură în interiorul USL, în încercarea de a-l compromite pe Ponta", a declarat Crin Antonescu.
Liderul PSD, o țintă bună pentru Ungureanu

"Ponta, care a generat nişte discuţii destul de aprinse cu discursul de la învestitură, i s-a părut o ţintă bună lui Ungureanu pentru a adânci această diversiune" a mai spus liderul PNL, precizând totodată că el nu crede că premierul este independent politic.
"Mihai Razvan Ungureanu a arătat, într-un interval de câteva minute, că este pe de o parte independent politic, iar pe de altă parte că este un membru PNL autosuspendat", a spus Antonescu, care nu-l consideră pe Ungureanu un adversar politic.
"România nu are un prim-ministru, prim-ministru este de fapt Traian Băsescu(…) Mihai Razvan Ungureanu nu a reușit să ne explice cine l-a pus premier, pe cine reprezintă, o Coaliție, PNL, pe Traian Băsescu, ca să știm și noi cu cine stăm de de vorbă", a mai spus Antonescu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News