Prima dată, un bărbat în vârstă de 46 de ani și-a înjunghiat un consătean, după o ceartă puternică petrecută între cei doi, anunță Știrile Pro Tv.

Ulterior, rudele celui rănit au pornit să își facă singure dreptate, cerând răzbunare. Au mers acasă la agresor, l-au ridicat cu forța de la masă, unde stătea cu soția și cei patru copii, și l-au tăiat cu săbiile în curte, sub privirile îngrozite ale familiei.

„Au fost trei bărbați. Din curte l-au luat şi l-au omorât aici, în poartă. Era în casă cu nevasta, cu copiii. L-au atacat cu săbiile. Acum am înţeles că lângă el, acolo, au găsit un revier, o toporişcă. N-avea fraţi, n-avea spate, era un singur om. El și cu copiii”, a povestit sora victimei.

Loviturile au fost atât de puternice încât bărbatul de 46 de ani a decedat pe loc, ambulanța sosită la fața locului constatând doar decesul lui.

Din câte se pare, criminalii nu ar fi la primul omor. Chiar sora bărbatului ucis îi acuză: „Fratele meu nu este prima persoană pe care au omorât-o. Nu este prima persoană la care au intrat în casă. Deci ei au mai făcut rele şi fac în continuare”.

Te-ar putea interesa și: