Evenimentul Zilei > Actualitate > CRIMA DIN JOSENI. „Robi a fost otrăvit în puşcărie”. Cel acuzat că l-a ucis pe viceprimar e în comă
CRIMA DIN JOSENI. „Robi a fost otrăvit în puşcărie”. Cel acuzat că l-a ucis pe viceprimar e în comă

CRIMA DIN JOSENI. „Robi a fost otrăvit în puşcărie”. Cel acuzat că l-a ucis pe viceprimar e în comă

Autorul crimei din comuna harghiteană Joseni, Robert Lorincz sau "Robi", în vârstă de 31 de ani, a fost internat în stare gravă la Spitalul Penitenciar Jilava. Avocatul acestuia a declarat pentru EVZ că tânărul a fost otrăvit în arest.

UPDATE. Responsabili din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) au confirmat incidentul în urma căruia Robert Lorincz a ajuns la spital. Aceştia au declarat pentru EVZ că, din verificările efectuate până acum, Robi ar fi luat "vountar" medicamente.
"Există declaraţii ale celor din celula în care a fost încarcerat, la Penitenciarul Miercurea Ciuc, care confirmă faptul că deţinutul a îngurgitat voluntar medicamente. I s-a făcut rău şi a fost transportat la spitalul din Miercurea Ciuc", au precizat sursele ANP.
Robert Lorincz a fost internat, duminică noaptea, în spitalul harghitean iar miercuri a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava. "A fost dus în Bucureşti, la Jilava, pentru a fi supus unui test psihiatric, de specialitate", au precizat aceleaşi surse.
Cei de la ANP susţin că Lorincz şi-a revenit. În context, avocatul acestuia a precizat pentru EVZ că instanţa din Târgu-Mureş a amânat decizia judecare a prelungirii mandatului de arestare care expiră pe data de 8 aprilie.
Ecourile morţii viceprimarului din comuna Joseni, judeţul Harghita, Csala Zsolt, nu s-au stins. Un incident dubios a a vut loc duminică seara la Penitenciarul Miercurea Ciuc.
Robert Lorincz a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Miercurea Ciuc. Acum, el este internat în stare gravă la Spitalul Penitenciar Jilava.
"Este în comă. Aşa ni s-a transmis. O intoxicaţie medicamentoasă, spun ei. Dar eu am dovezi că a fost otrăvit", a precizat pentru EVZ avocatul lui Lorincz, Alexandru Pantea. Acesta a fost prezent, astăzi, la termenul de prelungire a mandatului de arestare care s-a judecat la Târgu Mureş. 
CITIȚI ȘI:

  • Mobilul crimei din Joseni: sexul oral
  • Suspectul reținut în cazul uciderii viceprimarului din Joseni și-a recunoscut crima
  • Dosarul uciderii viceprimarului de la Joseni, la Parchetul General
  • Uciderea viceprimarului din Joseni. "De la defrişări i se trage moartea"
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: