Crăciunescu: "Mircea Sandu să nu ne mai învîrtească aşa cum vrea dânsul"

Crăciunescu: "Mircea Sandu să nu ne mai învîrtească aşa cum vrea dânsul"

Continuă războiul dintre Ion Crăciunescu, șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, și conducătorii fotbalului românesc. Păsuit de Mitică Dragomir, care a spus că arbitrii români au o perioadă de cinci etape pentru a arăta ce pot, Crăciunescu a fust pus la punct de Federația Română de Fotbal.

Printr-un comunicat postat pe siteul frf, lui Crăciunescu i se reamintește că "CCA are în egală măsură obligaţia de a respecta în totalitate Statutul FRF și, implicit, deciziile Comitetului Executiv al FRF".

În plus, Mircea Sandu a spus că FIFA şi UEFA au anunţat că Ion Crăcinescu nu mai are voie să analizeze prestaţiile arbitrilor la emisiunile TV.

"În regulament scrie că jocurile vor fi conduse de arbitri delegaţi de comisiile competente. Deci noi delegăm arbitri, nu altcineva!

Ne puteți urmări și pe Google News

Să-mi arate cineva unde arată în statutul federaţiei că ei pot decide ceva la Comisia de Arbitri. Dacă sunt alte planuri pe parcurs, noi trebuie să le propunem şi să le dăm spre aprobarea Comitetului Executiv.

Mircea Sandu să nu ne mai învârtească aşa cum vrea dânsul! Eu n-am nimic cu el, dar nu pot să accept să fim călcaţi în picioare, să fie călcate în picioare regulile", a spus Ion Crăciunescu pentru Dolce Sport.