"Cougar Town", surprize de sfârşit de sezon

"Cougar Town", surprize de sfârşit de sezon

Serialul renunţă la titlul său din sezonul trei, dar continuă acţiunea cu aceleaşi personaje şi relaţiile lor.

Postul AXN prezintă astăzi, de la ora 21.00, ultimele trei episoade din sezonul doi al serialului care o are în rolul principal pe Courteney Cox, "Cougar Town". Imediat după încheierea sezonului în Statele Unite, în primăvară, au început discuţiile despre schimbarea titlului. Nu este prima dată când Bill Lawrence, unul dintre creatorii serialului, propune asta. Şi la încheierea primului sezon s-a pus problema schimbării cuvântului "cougar" din titlu.

Motivele schimbării

"Cougar" înseamnă femeie trecută de prima tinereţe care are o relaţie cu un bărbat cu mult mai tânăr decât ea sau care are, pur şi simplu, foarte mare succes la bărbaţii tineri. Serialul începe cu povestea unei femei de 40 de ani, recent divorţată, care începe să se întâlnească cu tineri. Descrierea se potriveşte de minune cu titlul. Pe măsură ce serialul evoluează, însă, situaţia lui Jules (Courteney Cox) se schimbă radical, iar serialul rămâne un motiv de glumă prin titlul său.

Schimbarea programată pentru sezonul trei este dată ca sigură de către Lawrence. "Pentru cei ce iubesc titlul...el nu o să mai existe de acum încolo", a declarat acesta pe Twitter. Cercetările pe care le-a făcut ABC arată că serialul nu este vizionat de bărbaţi din cauza numelui. Chiar dacă primul episod le-a plăcut, aceştia refuză să se uite în continuare sau să îl recomande.

Una din propunerile pentru noul titlu al serialului a venit chiar din partea actriţei Courteney Cox. Aceasta şi-ar dori ca serialul "Cougar Town" să se transforme în "Friends With Beverages" ("Prieteni cu băuturi"). "Îmi place pentru că duce cu gândul la «Friends with benefits », la serialul «Friends» şi cu siguranţă bem toţi foarte mult vin", a motivat ea alegerea.

În ceea ce priveşte scenariul, producţia nu aduce mari schimbări.

Grayson şi Jules, un cuplu fericit

La sfârşitul sezonului al doilea, Travis, fiul lui Jules, se hotărăşte să se mute în Hawaii şi tot grupul merge acolo în vacanţă pentru a-l convinge să se întoarcă. Grayson (Josh Hopkins) îi spune lui Jules că vrea să aibă copii, dar cei doi amână discuţia deocamdată, prioritatea fiind Travis.

Co-producătorul Kevin Biegel promite să păstreze cuplul Grayson - Jules intact în următorul sezon, deoarece consideră că televiziunea are nevoie de un cuplu stabil, care să nu îi facă pe oameni să se întrebe mereu dacă urmează o despărţire. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/PcbSUvT51I8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News