Costumul de baie, accent pe feminitate

Costumul de baie, accent pe feminitate

In aceasta vara se poarta costumele de baie dintr-o singura piesa, care scot in evidenta formele corpului.

Creatorii de moda propun costume personalizate cu mici detalii - bijuterii, curele sau lantisoare.

Majoritatea designerilor au optat in aceasta vara pentru nuante de alb si negru, dar nu au uitat nici nuantele de albastru ori pe cele tropicale. Sunt preferate costumele cu imprimeuri - dungi, figuri geometrice si chiar imprimeuri florale.

In functie de ceea ce-ti doresti

Ne puteți urmări și pe Google News

Daca ai bustul mare, nu purta costume de baie care sa aiba sutienul in forma de triunghi. Ia-ti un costum de baie care sa-ti sustina sanii.

Pentru tine, designerii au propus in acest sezon costumele de baie cu dungi. Alege unul intreg, in nuante de alb si negru. Daca vrei un costum de baie care sa-ti scoata in evidenta sanii, cumpara-ti unul al carui sutien sa aiba pernite. Potrivit stilistului Jeanne Yang, cea care s-a ocupat de tinutele mai multor celebritati (printre care Katie Holmes si Brooke Shields), un sutien cu un imprimeu hazliu sau niste buline mari va distrage atentia de la marimea sanilor.

Pentru a avea forme bine definite, opteaza pentru un costum de baie dintr-o singura piesa. Se poarta cele cu decolteu adanc. Alegeti costume in nuante de alb sau albastru.

Ce propun designerii

Daca in urma cu ceva timp slipul tanga era preferat de creatorii de moda, in acest sezon, lucrurile se schimba. Designerii promoveaza costume de baie in stilul anilor ‘50, care nu dezvaluie foarte mult, dar care subliniaza perfect liniile corpului. Intr-un cuvant, in acest an, designerii pun accent pe feminitate.

Jean Paul Gaultier propune costume de baie de tip body, in combinatii de alb si negru, din materiale naturale. Chanel recomanda costume de baie cu accesorii - fundite ori mici bijuterii inserate, iar Gucci si Versace propun tot costume dintr-o singura piesa, cu decolteuri foarte adanci.

Pentru ei

Cu ce se imbraca barbatii la plaja?

> Daca pentru femei exista sute de modele de costume de baie, pentru barbati oferta este mai redusa.

> Creatorii de moda propun in acest an sorturile in locul slipurilor. Daca la femei culorile predominante sunt cele neutre, la barbati orice combinatie este posibila.

> Ralph Lauren propune sorturi pana la genunchi, in nuante de negru, albastru si verde. Si in cazul barbatilor predomina dungile.

> Hugo Boss alege sorturi mai scurte, in nuante de verde si maro, iar Calvin Klein propune nuante mai deschise, crem si bej.

SFATURI

De ce accesorii ai nevoie?

> Ochelarii de soare nu trebuie sa-ti lipseasca. Iti vor proteja ochii si iti vor completa tinuta.

> Palaria - creatorii de moda o considera un accesoriu absolut necesar in acest sezon. Asorteaz-o costumului tau de baie.

> Papuci flip-flop, in nuante diverse.